Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktos z Was mial seks z wiecej niz jedna kobieta naraz???

waldibmw

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A właśnie przypomniał mi się pewien bardzo sympatyczny starszy pan :D Przyszedł do mnie do pracy podpisać jakiś papier, a że fajnie nam się gadało opowiedział mi oto taką przygodę:

„Proszę pani, ja przeżyłem największy stres w życiu i wstyd jak miałem18-lat” :-? „Obiło mi się to później w kontaktach z płcią piękną” :oops: ; „Pojechałem w góry i po długiej wspinaczce zapragnąłem kąpieli w górskiej rzece, by się odświeżyć. Na golasa oczywiście, bo nie miałem gatek na przebranie” :D :„Wie pani, ja się tak pluskam a tu dziewczyny/góralki zachodzą i zaczynają ze mną rozmawiać, podrywać mnie” :D :„Ja uśmiechnięty, rozgadany, całkiem ładne były, to się prężę i liczę, że może się przyłączą – do tej kąpieli oczywiście i jasne, że na golasa” :wink: :D ;„One zerkają i się uśmiechają szeroko, woda przeźroczysta, to sobie myślę, że i mają z czego” :wink: ;„A tu mi jedna ni z gruszki ni z pietruszki mówi, że jej siostra właśnie urodziła syna i że dziecko to ma większego ode mnie” :o :oops: ;„Mówię pani, jak się zaczerwieniłem, i tak sobie pomyślałem zdenerwowany, że jakby w tej zimnej/ górskiej wodzie "swoje" pomoczyły to by O! (i tu pokazał figę z makiem) - tyle by sobie mogły wsadzić, nawet by się nie wysikały” :evil:

W połączeniu z gestykulacją pana, popłakałam się ze :D

Tyle było z jego planów z dwiema kobietkami! A baby bywają okrutne :D :oops:

• 2 weeks później...

W barze facet zapoznaje sie z niemloda ale bardzo pociagajaca pania w wieku okolo 50 lat...

Wypili, pogadali... W pewnej chwili ona pyta:

- Kochales sie kiedys z matka i corka jednoczesnie?

- Nie...

- A chcialbys?

- Kobieto, jeszcze pytasz?!

- No, to farciarz jestes. Idziemy do mnie.

Doszli do domu, pani otwiera drzwi, wolajac:

- Mamusiu, a mamusia juz spi?

• 4 weeks później...
W barze facet zapoznaje sie z niemloda ale bardzo pociagajaca pania w wieku okolo 50 lat...

Wypili, pogadali... W pewnej chwili ona pyta:

- Kochales sie kiedys z matka i corka jednoczesnie?

- Nie...

- A chcialbys?

- Kobieto, jeszcze pytasz?!

- No, to farciarz jestes. Idziemy do mnie.

Doszli do domu, pani otwiera drzwi, wolajac:

- Mamusiu, a mamusia juz spi?

Ciekawe, został czy uciekał :lol: :lol: :lol: