retrofood 10.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Szkoły średniej? co Ty, przed Komunią!!! Po Komunii już nie grzeszyłem... (aż do ślubu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 16.07.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 coulignon napiał pewnie jest niesmiały.... No i zmęczony Urlop już niedługo Ach jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 16.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A właśnie przypomniał mi się pewien bardzo sympatyczny starszy pan Przyszedł do mnie do pracy podpisać jakiś papier, a że fajnie nam się gadało opowiedział mi oto taką przygodę: „Proszę pani, ja przeżyłem największy stres w życiu i wstyd jak miałem18-lat” „Obiło mi się to później w kontaktach z płcią piękną” ; „Pojechałem w góry i po długiej wspinaczce zapragnąłem kąpieli w górskiej rzece, by się odświeżyć. Na golasa oczywiście, bo nie miałem gatek na przebranie” :„Wie pani, ja się tak pluskam a tu dziewczyny/góralki zachodzą i zaczynają ze mną rozmawiać, podrywać mnie” :„Ja uśmiechnięty, rozgadany, całkiem ładne były, to się prężę i liczę, że może się przyłączą – do tej kąpieli oczywiście i jasne, że na golasa” ;„One zerkają i się uśmiechają szeroko, woda przeźroczysta, to sobie myślę, że i mają z czego” ;„A tu mi jedna ni z gruszki ni z pietruszki mówi, że jej siostra właśnie urodziła syna i że dziecko to ma większego ode mnie” ;„Mówię pani, jak się zaczerwieniłem, i tak sobie pomyślałem zdenerwowany, że jakby w tej zimnej/ górskiej wodzie "swoje" pomoczyły to by O! (i tu pokazał figę z makiem) - tyle by sobie mogły wsadzić, nawet by się nie wysikały” W połączeniu z gestykulacją pana, popłakałam się ze Tyle było z jego planów z dwiema kobietkami! A baby bywają okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 W barze facet zapoznaje sie z niemloda ale bardzo pociagajaca pania w wieku okolo 50 lat...Wypili, pogadali... W pewnej chwili ona pyta:- Kochales sie kiedys z matka i corka jednoczesnie?- Nie...- A chcialbys?- Kobieto, jeszcze pytasz?!- No, to farciarz jestes. Idziemy do mnie.Doszli do domu, pani otwiera drzwi, wolajac:- Mamusiu, a mamusia juz spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 25.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 W barze facet zapoznaje sie z niemloda ale bardzo pociagajaca pania w wieku okolo 50 lat... Wypili, pogadali... W pewnej chwili ona pyta: - Kochales sie kiedys z matka i corka jednoczesnie? - Nie... - A chcialbys? - Kobieto, jeszcze pytasz?! - No, to farciarz jestes. Idziemy do mnie. Doszli do domu, pani otwiera drzwi, wolajac: - Mamusiu, a mamusia juz spi? Ciekawe, został czy uciekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts