skaba 27.10.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A lukarny macie już pomalowane? ello!! tak tak.. na ostatnim zdjęciu lukarny już są na gotowo, choć p. Józef mówił, że chwilę po tym jak pomalował przyszło deszczysko, więc jak będzie robił elewację to pomaluje je jeszcze raz.. no i stwierdził: a może jeszcze oani zmieni kolor to sobie zdanie o mnie wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.Tomasz http://img384.imageshack.us/img384/5760/kartkaiw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009 http://i42.tinypic.com/21buasp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 18.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam! widzę że macie dobry gust.. chociaż o gustach się nie dyskutuje Jestem też na etapie wybierania płytek, choć będziemy je układać za ok 3 mies i widzę że to jest po prostu zawrót głowy. Też od kilku tyg. przymierzam się do Otylii i bardzo mi się podobają płytki kuchenne Majolika. Życzę powodzenia, będę śledzić Wasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 18.02.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam! widzę że macie dobry gust.. chociaż o gustach się nie dyskutuje Jestem też na etapie wybierania płytek, choć będziemy je układać za ok 3 mies i widzę że to jest po prostu zawrót głowy. Też od kilku tyg. przymierzam się do Otylii i bardzo mi się podobają płytki kuchenne Majolika. Życzę powodzenia, będę śledzić Wasze poczynania Majolika jest w rzeczywistości o wiele ładniejsza niż na zdjęciach, ślicznie się mieni, ma taki perłowy odcień bieli. Natomiast Otylia ma złote dekory i przystępną cenę Majster jest z Majoliki bardzo zadowolony, ponieważ kafelki są równe. Zobaczymy jak to będzie z Paradyżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts