ghost34 29.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no wygląda ok jak jeszcze hydraulike ci robia no to rewelka cena nazbyt niska...chyba ze czegos niby nie licza a na innej rzeczy np kafle 60zł/m dowalili ale duzo nie chca jak dalej jest 5 tyś.. nie ma pozycji skuwanie wszystkiego..??Czy nie wezma za to dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astonWwa 29.04.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 skuwac nie bylo trzeba nic, bo na scianach w mieszkaniu nie bylo glazur, ani terakot. Wykuwanie bruzd pod indtalacje, mysle ze jeszcze dojdzie jedynie za to pare groszy...no chyba ze pozniej wyjda jeszzce jakies kwaitki...ale juz chyba nie ma co wyjsc bo w sumie generalnie wsio jest robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astonWwa 29.04.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 jedyna rzecz ktora mi nie pasuje w kosztorysie to pozycja sciany: gladzie z malowaniem, jakos duzo metrow naliczyli, albo ja nie umiem liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 jedyna rzecz ktora mi nie pasuje w kosztorysie to pozycja sciany: gladzie z malowaniem, jakos duzo metrow naliczyli, albo ja nie umiem liczyc Przyszło ci do głowy że obie strony są malowane i z jednej i drugiej strony według planu mniej wiecej pasuje obrys razy dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abc129q 14.02.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Uwaga!!! Rem-Bud Janusz Rudziński (Bandurskiego 18 a 05-270 Marki) to złodziej!!!Nie słowny, nie terminowy krętacz a przede wszystkim partacz i złodziej. Unikać za wszelką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts