agapiotr 22.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jak w temacie, sama robocizna: 12 punktów wod-kan15 grzejników z montażem30 m2 podłogówki2 pkt. odkurzacz centralny2 rozdzielacze do CO + 2 skrzynki podłogówkipiony: wod, kan, cokotłownia(bez pieca i zasobnika)nawiew do kotłowni w posadzce( ok 4m) Koszt 5500 Dużo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 23.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 23.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jak w temacie, sama robocizna: 12 punktów wod-kan 15 grzejników z montażem 30 m2 podłogówki 2 pkt. odkurzacz centralny 2 rozdzielacze do CO + 2 skrzynki podłogówki piony: wod, kan, co kotłownia(bez pieca i zasobnika) nawiew do kotłowni w posadzce( ok 4m) Koszt 5500 Dużo ??? Moim zdaniem dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 24.04.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 nikt więcej sie nie wypowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 24.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no to może ja jeszcze się wypowiem ,oczywiscie że cena jest do przyjecia,wiecej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.04.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ok, dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 26.04.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 cena ok, nawet niska u nas za 1 punkt wod-kan 250 zł; za grzejniki 100 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 29.04.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 domek dwa poziomy, w podlogowce dol 150m i gora 125m + dwa pomieszczenia po 44 m z grzejnikami ( jedno to garaz); planowany kondensat na propan i solary; do tego kanaliza i wu;jaki moze byc koszt robocizny z materialami? 50, 100 tys?pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.04.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 domek dwa poziomy, w podlogowce dol 150m i gora 125m + dwa pomieszczenia po 44 m z grzejnikami ( jedno to garaz); planowany kondensat na propan i solary; do tego kanaliza i wu; jaki moze byc koszt robocizny z materialami? 50, 100 tys? pozdr Piotr Rurki miedziane czy plastik Ile m2 tych solarow Jaki duzy zasobnik wody ile lazienek / punktow wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 29.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 domek dwa poziomy, w podlogowce dol 150m i gora 125m + dwa pomieszczenia po 44 m z grzejnikami ( jedno to garaz); planowany kondensat na propan i solary; do tego kanaliza i wu; jaki moze byc koszt robocizny z materialami? 50, 100 tys? pozdr Piotr Rurki miedziane czy plastik Ile m2 tych solarow Jaki duzy zasobnik wody ile lazienek / punktow wodnych wu z plastiku, c.o. do rozdzielaczy z miedzi, reszta podlogowki cos z oferty kisana, wavina, ...; regulatory temp. dla podlogowki w kazdym pomieszczeniu (10), trzy łazienki, zasobnik 600 lub 800 l, solary 4 m2, piec c.o. 24 kW, ... pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipija 04.05.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Za instalację wod-kan czyli: 4 umywalki, 1 bateria natryskowa, 1 panel prysznicowy, 1 wc kompakt, 2 wc geberit z zamontowaniem, 1 geberit bidet z zamontowaniem, 1 wanna, 2 zlewozmywak, 2 zawory czerpalne (w garażu i na zewnątrz), 1 kocioł gazowy, 1 wyjście wody na poddasze na ewentualny w przyszłości kolektor słoneczny. Instalacja wodna plastik, kanalizacja istniejąca wymagane niewielkie przeróbki. Za instalacje c.o. czyli: 8 grzejników z montarzem, 8 sekcji podłogówki (prawie 800 mb alu-pex grzejniki +podłogówka), z ułożeniem folii i niewielką część styropianu (ok. 35m2), szafka pod tynk duża (do przeróbki zmieściłem w niej wszystko tj. 3 belki 3; 5; , 1 kocioł gazowy połączony z szafką miedż + kan wody kondensacyjnej. Za to wszystko wziąłem 2500zł dołożyłem montaż wanny, umywalki i wc. Po znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 04.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Za instalację wod-kan czyli: 4 umywalki, 1 bateria natryskowa, 1 panel prysznicowy, 1 wc kompakt, 2 wc geberit z zamontowaniem, 1 geberit bidet z zamontowaniem, 1 wanna, 2 zlewozmywak, 2 zawory czerpalne (w garażu i na zewnątrz), 1 kocioł gazowy, 1 wyjście wody na poddasze na ewentualny w przyszłości kolektor słoneczny. Instalacja wodna plastik, kanalizacja istniejąca wymagane niewielkie przeróbki. Za instalacje c.o. czyli: 8 grzejników z montarzem, 8 sekcji podłogówki (prawie 800 mb alu-pex grzejniki +podłogówka), z ułożeniem folii i niewielką część styropianu (ok. 35m2), szafka pod tynk duża (do przeróbki zmieściłem w niej wszystko tj. 3 belki 3; 5; , 1 kocioł gazowy połączony z szafką miedż + kan wody kondensacyjnej. Za to wszystko wziąłem 2500zł dołożyłem montaż wanny, umywalki i wc. Po znajomości. ile czasu to wszystko robiłeś? pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipija 05.05.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Trudno powiedzieć, bo nie robiłemtego codziennie (uzależniony byłem od postępu prac ekipy budowlanej). bywało, że "wpadałem" tam na 3 godzinki. Zajeło mi to ok. trzech tygodni, ale cała praca na pewno nie przekroczyła 5-6 dniówek po 8 godz. Pracowaliśmy we dwóch, wszystkie rury schowane w ściane więc razem z kuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 09.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Trudno powiedzieć, bo nie robiłemtego codziennie (uzależniony byłem od postępu prac ekipy budowlanej). bywało, że "wpadałem" tam na 3 godzinki. Zajeło mi to ok. trzech tygodni, ale cała praca na pewno nie przekroczyła 5-6 dniówek po 8 godz. Pracowaliśmy we dwóch, wszystkie rury schowane w ściane więc razem z kuciem. a nie wybralbys sie w okolice w-wy popracowac? pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipija 10.05.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Mam zajęte terminy minimum do września, poza tym rodzinę. Zona pracuje na zmiany (pielęgniarka) więc przynajmiej w nocy muszę być w domu. Dziękuję za propozycje pozdrawiam Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanidon 01.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 MOIM ZDANIEM JAK MASZ TAKIE PROBLEMY I TO WYDAJE CI SIE ZE JEST DROGO !!!! to stary kup sobie mieszkanie 30m. i nie bedziesz mial problemów! ta cena jest frajerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts