hippo 10.09.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam wszystkich serdecznie i aby nie zanudzać, proszę o fachową podpowiedź: - jaka musi być minimalna grubość styropianu układanego na chudziaku pod ogrzewanie podłogowe oraz bez podłogówki. Czy jest jakaś różnica w jego grubości jeśli zastosuję styropian sytemowy, czy nie? (oczywiście tylko pod podłogówkę). Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 10.09.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 murator podaje ze 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 11.09.2003 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dzięki Honorata, zastanawiam się czy zadałem pytanie tak proste i oczywiste, że oprócz Cibie nikt nie podzielił sie ze mną swoją wiedzą i doświadczeniami. A myślałem, że na tym Forum - Forumowicze wzajemnie sobie pomagają. A może jednak ktoś jeszcze temat znany przybliży mi dokładniej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.09.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dzięki Honorata, zastanawiam się czy zadałem pytanie tak proste i oczywiste, że oprócz Cibie nikt nie podzielił sie ze mną swoją wiedzą i doświadczeniami. A myślałem, że na tym Forum - Forumowicze wzajemnie sobie pomagają. A może jednak ktoś jeszcze temat znany przybliży mi dokładniej. Pozdrowionka parę uwag formalnych, jezeli zakładasz wątek to sprecyzuj w temacie o co chodzi tytuł "pomocy" nie mówi nic i większosci nie chce sie w taki wątek wchodzić. Druga sprawa, to o co pytasz było omawiane na tym forum juz dziesiątki razy. tak więc nic dziwnego, ze większości nie chce się pisać o tym poraz kolejny. Gdybyś poszukał troszkę po forum tobyś znalazł na ten temat z kilkanaście stron - to tak na przyszłość. teraz odpowiedz: jeżeli jest podłogówka to na parterze dajemy 10 cm FS20 a na piętrze 5 cm FS20, gdy nie ma podłogówki to na parterze bez zmian a na piętrze mozna ze styropianu zrezygnować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 12.09.2003 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dzięki Dobrzykowice, gdybyzś mógł mi podać jeszcze jaką grubość minimalną jastrychu stosuje na ogrzewanie podłogowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.09.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 o tym też jest cały wątek - około 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts