adiz1 23.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ogólnie o chińskim gresie polerowanym było juz trochę i różnie napisane, mnie jednak chodzi o konkretny towar -aktualną promocję we francuskiej sieci Leroy Merlin. Jest w promocji gres "Yukon" (płyty 0,3x0,6m, kilka kolorów) za cenę poniżej 40 zł/m2. Czy ktoś z forowiczów użytkuje coś takiego, ewentualnie kupił i może podzielić się spostrzeżeniami. Docelowo chciałem wykorzystać ten gres na podłogę w kuchni. Z tego co przeczytałem na opakowaniach towar ma atesty i spełnia jakieś tam enigmatyczne normy, ale "robiony" jest dla sieci "LM". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wczoraj kupiliśmy w promocji w OBI gres poler. 50x50 za 29,99 zł/m2. Prezentuja sie bardzo ładnie. Parę sztuk sprawdziłam i sa równe, mam nadzieję, że jakoś się będą uzytkować. Więcej będę mogła powiedzieć jak będą kładzione i potem uzytkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 23.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dla mnie samo stwierdzeni pojęcia gres ??a do tego chiński ,nie polecam jest wiele innych bardzo pięknych odmian płytek czy kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 24.04.2008 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 zgadza się, ale nic tak nie cieszy jak tania podłoga z wypasionym wypasem-i nic tak nie smuci jak droga podłoga nieco ponizej oczekiwan-dlatego na forum rosnie grupa gresiarzy:) jak kupisz zwykłe płytki za 29 to szyku nie zadasz...owszem kupiłam jedne w tej cenie do pomn gospodarczego -zielonkawe, ładne-ale nie na salony:) a mam tego 80m-gres był najrozsądniejszy. Zgadzam sie, że są ładne plytki-ale w cenie ok 50 zl wzwyż to dwa razy drożej niestety..... a mój gres za 29,90 jest fajny i mi sie podoba, i znajomkom sie podoba-czyli zadowolona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 27.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Mój był nieco droższy - 39,85 i też fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 My kupiliśmy w Leroy Merlin gres za 40 zł o wymiarach 30x60. Jeszcze niestety nie został polozony, ale ja już nie mogę się doczekac. Mam nadzieję, że po położeniu nadal będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 28.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 też kupiłam tani gres za 40,- 30x60 w Castoramie, jest położony ,ale jeszcze nie użytkowany,także trudno mi go oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 21.01.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Jestem ciekawa jak te tanie gresy wyglądają u Was po latach?Czy ktoś się podzieli wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts