dar.al 26.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Magda ratunku! Czy masz jeszcze namiary na swoich murarzy i kierownika budowy? Czy możesz ich polecić? Straszny mamy niefart co do ekipy. Pozdrawiam !Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 27.08.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Cześć Aldona, Ja ogólnie jestem zadowolona z mojej ekipy. Jedyne na co mogę narzekać i pewnie przy Was narzekałam to czas realizacji. Zawsze tydzień/dwa po ustalonym terminie. Ekipa to za dużo powiedziane. Umowy mam podpisane z p.Arkiem, który zawiaduje kilkoma różnymi ekipami (ma murarzy, tynkarzy, dachowców, ekipę od elewacji i chłopaków do wnętrz). Elektrykę, hydraulikę i glazurę kładły inne ekipy. Zapraszam na budowę, to zobaczycie efekty ich prac. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 31.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witaj Magda Bardzo podobają nam się Twoje drzwi wyjsciowe. Jakbys mogła uchylic rąbka tajemnicy - jakiej firmy są te drzwi ? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 31.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Magda - dzięki za namiary na ekipę. We wtorek mam wreszcie spotkanie z budowniczym, może się podejmie. Jak nie - dzwonię do tych twoich. Pozdr, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 01.09.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Cześć, drzwi są firmy MIKOS http://www.stolarkamikos.pl/ model sebastian NZ. Zamawiałam bezpośrednio w MIKOSIE, gdyż u przedstawiciela w Lublinie było o 1000 zł drożej. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 01.09.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Aldona, trzymam kciuki za ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 01.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witaj prześliczna kuchnia. Możesz zdradzić jakiej firmy? (czy mają gdzieś stronę internetową itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.09.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Kuchnia rzeczywiście bardzo ładna, ja mam pytanie jakie są wymiary tej kuchni? pozdrawiam i powodzenia w dalszym urządzaniu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 02.09.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Cześć, dzięki za pochwały. Bardzo się cieszę, że się jeszcze komuś podoba. Meble są niemieckiej firmy nobilia - http://www.nobilia.de. Fronty Primo 790. Zamawiałam w firmie ABRYS http://www.abrys-kuchnie.pl/ Co do wymiarów to o ile pamiętam : ścianka z wysoką zabuodwą - 2,55 mściana pod oknem - 2,15 mściana z okapem - 3,00 m. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 magdab7, bardzo sympatyczny domek się zapowiada i wnetrza bardzoo, bardzo.....Gatuluję Mam małą prośbę dotyczącą wykonania podbitki. Czy możesz pokazać zdjęcia z etapów jej wykonywania? Albo chociaż jakiś opis słowny. I jeszcze poproszę o zbliżenie, bo bardzo mi się podoba A zmiana koloru kominka bardzo trafiona, o wiele ładniej teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 09.09.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Amtla, dziękuję bardzo za miłe słowa. Co do podbitki, to niestety nie posiadam zdjęć z etapów jej wykonywania. Ale oczywiście służę słownym opisem: najpierw domknęli przestrzeń pod skosem dachu płytą OSB. Zatynkowali ją, a raczej zaciapali klejem. A następnie na nią nanosili poprzednio pocięte kawałki styropianu. No i na to wszystko klej, grunt i tynk. Tak mniej więcej to wyglądało. Jutro zrobię zbliżenie podbitki i zamieszczę (Dziś nie mogę bo mam zebranie rodziców u syna w szkole ) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 11.09.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Amtla zrobiłam zbliżenie podbitki, ale ponieważ zdjęcia robię telefonem, a nie aparatem, nie mogę uzyskać dobrego ujęcia. Mam nadzieję, że to wystarczy. Jeżeli nie daj znać zawiozę aparat na budowę. http://images24.fotosik.pl/274/f0bc052586a3a829.jpg Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 15.10.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam serdecznie, Szukając informacji ma temat płytek znalazłam zdjęcia Twoich łazienek. Mam pytanie odnośnie opoczna verona (jeśli dobrze pamiętam) , który odcień masz na ścianie i jakiej jakości były te płytki bo mnie wszyscy przestrzegają przed tą firmą. Interesują mnie też płytki w Twojej drugiej łazience i informacja jaki kamień na szafki dobrałaś do jedej i drugiej łazienki. Też chce zastosować takie rozwiązanie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 16.10.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cześć, nie kupowałam płytek opoczna, tylko cersanit trawertino. Płytki opoczna były na wysoki połysk i nie bardzo mi się podobały. Co do cersanitu, to płytki ścienne (tylko) pękały od samego patrzenia na nie. Ale nie było problemu z ich wymianą, chociaż czarno to widziałam. W drugiej łazience jest tubądzin sarda. A blaty to marmur braccia sarda daino. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 06.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Cześć Magdo. Zaglądam i zaglądam tutaj, ale chyba tak jesteście zajęci przeprowadzką , ze nie masz czasu na dziennik. Mam nadzieję, że prąd "powrócił", kabina prysznicowa poprawiona, gzymsiki się trzymają i w ogóle - prawie mieszkacie. Trochę się wystraszyłam, jak poczytałam o waszych przepałach z tym wszystkim, ale - jak widać - nie da się uniknąć takich niespodzianek. Byle do przodu. Bardzo podoba mi się podłoga w salonie. Jak naprawiliście te rysy po cyklinowaniu? Czy jesteś zadowolona z grzejników kanałowych? Czy można jeszcze do Was zajrzeć? Pozdrawiam, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 20.11.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cześć, Dzięki Aldonko, że śledzisz dziennik, to zachęca mnie do zamieszczania nowych fotek. Przeprowadzka leci powolutku. Nie spieszymy się. Zaplanowaliśmy pierwszy nocleg na mikołajki. Teraz walczę z zestawieniami do zwrotu Vatu - porażka. Kabina poprawiona, gzymsiki ok. Co do rys po cyklinowaniu to nie ma żadnych. Tamte zdjęcia były robione w trakcie cyklinowania, a raczej zaraz po tym jak odcięło prąd. Po włączeniu prądu dokończyli cyklinowanie i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 20.11.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Oczywiście możecie zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 25.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam, Zajrzałam po długiej przerwie i naprawdę jestem zachwycona. Garderoby wyszły świetnie, każde miejsce rozplanowane i wykorzystane.Podłogi i schody też piękne. Moje gratulacje. Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej i szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 30.12.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Cześć Madziu. wszystkiego najlepszego z okazji przepropwadzki i niedawnych swiąt tudzież nadchodzącego Nowego Roku! Ależ sprawiliście sobie prezent na Mikołaja.Mieszkacie pięknie!Wszystkie Twoje uwagi i wskazówki są bezcenne. Na pewno wykorzystamy je przy budowie naszego aps-a. To oświetlenie, spiżarka - też braliśmy pod uwagę. Na saunę też jest ochota, choć ja wolałabym chyba suchą. Zobaczymy. Pozdrawiamy gorąco!Aldona i Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 31.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zauważyłam, że macie pod sufitem sztukaterie - też myślę o podobnym rozwiązaniu. Napisz mi proszę w jakiej odległości montowaliście je w okolicach okien, tzn ile pozostawiliście miejsca na firany / zasłony? No i przy okazji: gratulacje z przeprowadzki i wszystkiego naj w nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts