Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do świerkowego domku

Recommended Posts

Grzejniki sa firmy Kermi. Trudno podwac cene bo wszyskto zalezy od mocy rozmiaru, ilosci plyt itp. Na ich stronie jest cennik to sam mozesz zobaczyc http://www.kermi.pl . Kolor wybralismy nietypowy z palety RAL 1015 i za to byla niestety doplata chyba 30%. Na grzejniki w kolorze innym niz bialy czeka sie ok 6 tygodni.

• 1 month później...

Pięknych i rodzinnych Świąt

Budującego Nowego Roku

Zanikającej biurokracji

Rosnącej inteligencji budowlańców

Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki :wink:

Celnych wyborów i satysfakcji z wyników

oraz...

Mnóstwa prezentów pod Choinką!!!

http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg

• 4 weeks później...

Witam.

Zaczne od wazelinki, bardzo ladny domek ;) Fajny kolor lazury wybraliscie. Nie wyglada na zgnitą żółć/pomarańcz jak wiekszosc, a jest dosc ciemny. Niezle to wyszlo.

Tez jestem w trakcie wykańczania domu z balii. Mam pytanie, czy czujnik dymu i co, nie raguje na zwykle zapalanie w kominku? Czułość sie ustawia jakas temu czy jak?

Bo wlasnie marzy mi sie polaczenie systemu alarmowego i przeciwpozarowego w jednym systemie. Wiec drąże temat.

pozdrawiam ;)

• 1 month później...

Hej

Dziekuje Iwuś. Juz sobie nie wyobrazam mieszkac w normalnych scianach;) Szybko sie czlowiek przyzwyczaja :)

Morti, system czujek jest ale jeszcze nie funkcjonuje wszystko tak jak powinno. nie popodłaczne to wszystko jeszcze do kupy. Mysle ze z czujkami moze byc problem bo w czasie probnych właczen czujka CO wyla po rozpaleniu kominka :-? Czyli cos niezbyt dobrze dzila,, tylko co, kominek czy czujka. Nie wydaje mi sie zeby czujnik mozna bylo regulowac ale to okaze sie dopiero po ostatecznym uruchomieniu systemu.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 5 years później...