cronikon 23.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 elewacja jest ostra i chropowata ,na wysokości od 3 do 6 m wysokości ,trzeba by było położyć na to klej z siatką ,a następnie strukturę ,proszę o podpowiedz ponieważ nie wiem jak rozmawiać z ewentualnymi wykonawcami , praca do wykonania jest w warszawie więc prosił bym o warszawski pułap cen z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 23.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 [q no jak na wa-wę to już napewno od 100 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldo1 29.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Musisz poprawic całą ściane bo bedzie widać łączenie nie wiem jak wysoka jest sciana bo płacisz tez za ustawienie rusztowania ale za klej z siatka+gruntowanie+tynk+malowanie nie powinno wyjsc wiecej niz 35 zl nawet w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 29.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Sluchaj, znajdz DOBRA ekipe w W-wie, ktora ma wlasne rusztowania i robi klej + siatka + tynk + malowanie za 35 zl/m^2 a ja im zalatwie tyle roboty (w tej cenie oczywiscie), ze nie przerobia jej przez najblizsze 5 lat... Ewentualnie moge sie zalozyc o duza flaszke, ze nie znajdziesz. Mowie o dobrej ekipie, nie o dwoch-trzech panach ktorzy maja 10 ramek warszawskiego i raz oklejali stodole styropianem. 45-50 zl/m^2 brzmi juz bardziej realnie. Ale pamietaj, ze to nie jest nowa elewacja, tylko poprawianie starej, wiec cena automatycznie wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts