seat 23.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam, Mam mały problem z ociepleniem płyty balkonu od spodu, która jest wymalowana emulsją, bardzo trudno ją usunąc i właśnie z tym wiąże sie moje pytanie: Czy mogę bezpośrednio na emulsję przykleic płyty styropianowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 24.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 WitamPrzepraszam że nie całkiem na temat, ale też myślałem nad ociepleniem płyty balkonu. Czy tylko od dołu będzie ocieplana i na całej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seat 24.04.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 tak tylko od dołu i na całej powierzchni, czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 24.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam, Mam mały problem z ociepleniem płyty balkonu od spodu, która jest wymalowana emulsją, bardzo trudno ją usunąc i właśnie z tym wiąże sie moje pytanie: Czy mogę bezpośrednio na emulsję przykleic płyty styropianowe. Odpowiadając na pytanie: tak, możesz przykleić bezpośrednio na emulsję. Ale pozostaje kwestia dobrania właściwego kleju:-) A na poważnie to raczej nie powinno być przeciwskazań jeśli ta emulsja naprawdę tak mocno się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts