firstlady 23.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Natknęłam sie na meble kuchenne Wolsztyńskiej Fabryki Mebli, sądząc po katalogu meble wydają się byc solidne , salonów tez jest sporoCzy ktoś zna /ma meble tej firmy, jak plasują się ceny kuchni. Mam nadzieję że są tańsze od Rusta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiuszka 16.05.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 trochę późno odpowiadam, ale dopiero teraz natknęła się na pytanie. Obecnie w mieszkaniu mam meble kuchenne WFM z serii punto buk i punto szary, jeśli dobrze pamiętam. Kuchnię robiliśmy w mieszkaniu jakieś 5 lat temu i do tej pory sprawują się super i tak też wyglądają. Ceny teraz nie pamiętam, ale nie były wygórowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 robiłam niedawno wycene w jednym ze studiów, wyglądają dobrze a cena osiągalna, nie to co RUST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 08.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 WitamSzukam opinii nt mebli kuchennych z Wolsztyna. Wydaje mi się że są bardzo solidnie wykonane, szczególnie korpusy i ich krawędzie.Wstępnie wybrałem fronty okleinowane czereśnia savona-amareto.Byłbym wdzięczny za opinie, w szczególności mebli z tymi frontami (przedstawiciele Wolsztynskiej fabryki mebli nie maja przykładów realizacji w tym odcieniu).PozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 15.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 HmCzyżby ta fabryka cieszyła się taką małą popularnościa...Darp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 16.07.2007 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 W sobote byłam zwizyta w nowym domu znajomych i mieli włsnie kuchnie WFM nie wiem jak sie nazywała, kolor grusza. Wykonanie rzeczywiscie solidne i estetyczne. Niestety cena około 40tys- dla mnie zostanie Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 16.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 WitamW sobote byliśmy w salonie firmowym WFM. Nie powiem meble ładne ale ceny powalające . Oto ich strona : http://www.wfm-kuchnie.pl/index.php?lang=PLPozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 16.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Widziałam jakiś czas temu kuchnię z WFM w salonie meblowym - miłość od pierwszego wejrzenia Niestety musiałam się równie szybko odkochać - cena mnie trochę powaliła (ponad 40 tys zł) Jeśli cena nie stanowi dla Was przeszkody to polecam - wysoka jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 16.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam, polecam pracownię mebli Vigo z Chrzanowa. Jakość pierwsza klasa i projekty rewelacyjne. Kuchnię wycenioną przez WFM zrobiono mi 4 razy taniej, a równie solidnie Polecam: http://www.vigomeble.pl pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 16.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 16.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 oprócz kilku wersji mojego projektu miałam okazję widzieć również wiele, wiele pozostałych, które mają w swoim dorobku. Każda z wersji jest tak niebanalnie rozwiązana, że naprawdę trzeba się sporo nagłowić aby wybrać najlepszą. Z tego co wiem, realizują zamówienia na terenie całego kraju więc każdy może skorzystać. Przy okazji uzyskałam też sporo ciekawych rad w temacie aranżowania pozostałych wnętrz. Z czystym sumieniem wrzuciłam Vigo na listę (krótką niestety) polecanych przeze mnie fachowców, na których trafiałam podczas budowy własnego domku Aha, teraz zamawiam u nich garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 17.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 My mamy meble z WFM. Montować się będą za tydzień.Jeśli chodzi o cenę - jest wysoka, ale gdy porównywałam taki sam projekt z tym samym wyposażeniem w innych studiach kuchennych - cena była podobna.Zamówiliśmy meble - korpus wenge, fronty białe foliowane.Oczywiście te z fornirem są dużo droższe.U mnie kuchnia w kształcie U ( w sumie ok. 9 m) - 12 600 zł.W tym 9 szuflad, 2 cargo, wszystko z spowalniaczami - szafki i szuflady.Blat 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 24.07.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dziękuję za refleksjeTrochę dziwią mnie ceny ok 40 tyś. (może z AGD)Mi wyceniono wstępnie 10 m zabudowy w dębie na 17 tyś z technicznymi bajerami.Planuję w okleinie czereśnia "jakaś tam"Ma być o 30% taniej.ZobaczymyAcha od 1 sierpnia ceny idą o 10 % do góry w WFM więc jak ktoś planuje trzeba do 1 złożyć zamówienie z projektem i wpłacić zaliczkęPozdrawiamDAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 25.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wczoraj oglądałam wiadomości w TVP Katowice i był reportaż niezbyt przychylny dla WFM. Zamontowali klientce zupełnie inną kuchnię niż zamawiała i w dodatku niekompletną. Od pół roku dochodzi swoich praw z firmą. Bezskutecznie. Ciekawe czy zdarza to się im częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Darp a zaglądałeś do studia kuchennego piwek na szarych szeregów.Słyszałam dobre opinie. Byłam dziś ze swoją kuchnia. Na razie wrażenia na plus. Podobno cen z sufitu nie rzucają. Ale terminy na dziś najwcześniej pażdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 25.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Nie byłemDo WFM zaszedłem przypadkiem i spodobała mi się jakość wykończenia korpusówWcześniej robiłem meble w jednej sprawdzonej, niedrogiej olsztyńskiej firmie, ale ostatnio strasznie nawalają z terminami,a ja muszę mieć na połowę września.DAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 29.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja mam teraz kuchnie z Wolsztyna...montowana była 5 a może 6 lat temu. Sprawuje się rewelacyjnie. Nic się nie obwiesza, nic nie odchodzi. Godne polecenia. Dokładnie nie pamiętam jak nazywały się moje fronty. ALe był to jakiś buk. Wampa - albo cos takiego. ALe z tego co pamiętam... fabryka została wykupiona przez Niemcy.I od 6 lat nie ma u nas sklepów. Widże, że coś się zmieniło... czyli rozumiem, że mają u nas z powrotem sklepy??? My własnie kupowaliśmy w ostatniej chwili jak fabryka plajtowała .... ( nie znam szczegółów) ale wiem, że jak kupowaliśmy ..dostaliśmy inne szybki w szafkach niż chciałam i powinni mi wymienić a już nie było tam z kim rozmawiać.Była likwidacja. Potem właśnie słyszałam, że przejeli ją Niemcy. W każdym razie meble były super . Godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 29.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Nie byłem Do WFM zaszedłem przypadkiem i spodobała mi się jakość wykończenia korpusów Wcześniej robiłem meble w jednej sprawdzonej, niedrogiej olsztyńskiej firmie, ale ostatnio strasznie nawalają z terminami,a ja muszę mieć na połowę września. DAP Jak się spieszysz to kup sobie kuchnie w Ikei. Miałam też kiedyś.W moim pierwszym mieszkaniu. Też byłam zadowolona, podobnie jak z Wolsztyna. Kuchnie Ikea, może nie mają wyszukanych dekorów. Ale mają sprawnie działające mechanizmy. A zaletą ich jest , że nawet w trochę późniejszym czasie możesz dokupować szafki i fronty. Ja starą kuchnie jak się przeprowadzałam zabrałam do pomieszczenia gospodarczego i dokupiłam jeszcze full szafek. Stoją 10 lat i nic się z nimi nie dzieje. Teraz jak skończę budowę kupuje również kuchnie z ikeii ale oczywiście inne fronty. Oczywiście nie kupię zlewozmywaków w Ikei bo są okropne. I paru innych rzeczy. A i Ikea jest tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dante_ 23.04.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ktoś użytkuje? Za komuny to podobno byly wypaśne jak na oew czasy mebelki, a obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 23.04.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 również ciekawa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts