yorki_man 24.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 odpowiem za 2 tygodnie jak juz zamontują Przyznam szczerze, że sam jestem pełen obaw bo zapłaciłem za nie kupę kasy i zobaczymy. Sąsiad ma taką jak ja i jest ok - wykonanie i użytkowanie bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Użytkuję od kilku miesięcy i z czystym sumieniem mogę je polecić. Bardzo porządnie wykonane, ładne, funkcjonalne. Moim zdaniem świetny stosunek jakość/cena. Jedyny minus, jaki zauważyłam, to zawiasy (Hettich) - trochę się rozregulowują, ale to podobno norma w pierwszych miesiącach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 12.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 witam, mam pytanie czy ktos moze uzytkuje/ zamierza uzytkowac meble kuchenne wolsztynskie?wlasnie mam zamiar kupic kuchnie z tej firmy... chetnie posluchalabym opinii... mysle o tronco lub ambra....ale raczej tronco...ambra ciut za bardzo stylizowane.. http://www.wfm-kuchnie.pl/meble-kuchenne-slowniki_systemy2,main,2,79,,26,,PL.htm http://www.wfm-kuchnie.pl/meble-kuchenne-slowniki_systemy2,main,2,12,,26,,PL.htm wstepna wycena w studiu to koszt okolo 20 tysmam kuchnie 12 m2niestety we wroclawiu moge kupic te kuchnie tylko przez studio a moze ktos ma kuchnie w podobnym stylu a z innej firmy.... z gory dzieki za wszelkie info i pozdrawiamhba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 12.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 WITAM!Mamy zamiar kupić kuchnie z wfm z seri LINEA wallis plum.Szukałam takich samych frontów u lokalnych stolarzy ale nie mają.Twój wybór też mi sie podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 12.09.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Jak dla mnie to jedne z najpiękniejszych kuchni!!! Nie zamówiłam u nich tylko dlatego,że do Wolsztyna mam dość daleko a nie myślałam o tym ,że mają gdzieś w pobliżu swojego przedstawiciela .Znajomi mają i jest to naprawdę super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 13.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 coraz bardziej sie przekonuje do tych mebli....\chyba wybiore sie do wolsztyna...tam podobno jest ogromny salon i wszystkie kuchnie mozna zobaczyc w calosci a nie tylko sam front. a moze ktos ma fotki z realizacji tych kuchni,,,,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Hba, pamietam jak we Wroclawiu byl ich salon. Bardzo mi sie podobaly.A czy oni robia projekt kuchni i ile to kosztuje?Mnie sie podabaja nowoczesne, ale ta Twoja jest super.Bylam zdecydowana na BRW wenge. Wiem, ze jakosc taka sobie, ale bardzo mi sie podobaja.Teraz juz nie wiem.Domyslam sie, ze te 20tys. to bez sprzetu. Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 14.09.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hba, pamietam jak we Wroclawiu byl ich salon. Bardzo mi sie podobaly. A czy oni robia projekt kuchni i ile to kosztuje? Mnie sie podabaja nowoczesne, ale ta Twoja jest super. Bylam zdecydowana na BRW wenge. Wiem, ze jakosc taka sobie, ale bardzo mi sie podobaja. Teraz juz nie wiem. Domyslam sie, ze te 20tys. to bez sprzetu. Czy tak? ellaj, kurcze to szkoda ze nie ma juz tego salonu we wro...ja szczerze mowiac nie slyszalam o tym salonie.... ja bylam w sprawie tej kuchni w studio projektowym Quatro na porannej. Dostalam wycene orientacyjna kolo 20 tys. w tej cenie jest juz projekt z wizualizacja, meble, uchwyty, osw podszafkowe, blat , montaz. Za wstepna wycene i projekt ale taki na kartce ...nie zaplacilam nic ]. to bylo niezobowiazujce spotkanie wiec mozesz sprawdzic ile kosztowalaby taka kuchnia wenge jaka Ci sie podoba....wiem wfm tez maja duzy wybor tych bardziej nowoczesnych kuchni O brw slyszalam tez ze jakosc nie bardzo a mnie np nie stac zeby pozornie oszczedzic....teraz kupic taniej a za pare lat wymieniac. pozdr hba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fightgirl44 23.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 WITAM!Mamy zamiar kupić kuchnie z wfm z seri LINEA wallis plum.Szukałam takich samych frontów u lokalnych stolarzy ale nie mają.Twój wybór też mi sie podoba.Pozdrawiam Ja również Jóż zamówiłam projekt kosztował 200 zł ale potem odliczają jak się kuchnie kupuje.Wykonanie jest ekstra mam nadzieję ze kuchnia na żywo będzie wyglądać tak jak sobie to wyobrażam Cena mebli to 11 000 z montażem (kupuje przez studio). Cena nie jest niska tym bardziej ze moja kuchnia to 5m2 ale w wyposażeniu mam 2 cargo i inne bajery które robią cenę Również szukam na necie fotki na której byłoby już widać tak zrobiona kuchnię. Na stronce Wolsztyna jest w sumie tylko wycinek tej kuchni.. http://www.wfm-kuchnie.pl/meble-kuchenne-slowniki_systemy2,main,1,81,,27,,PL.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 23.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam !ja rowniez bede miala mebelki kuchenne z tej firmy ! Moja kuchnia to model Vampa dab kremowy, juz sie nie moge doczekac jak to im wyszlo w realu, calosc ma przyjechac do nas w przyszlym tygodniu. Jak sie uda to mam nadzieje zrobic oczywiscie kilka fotek wiec postaram sie cos opublikowac na formum. Tymczaskiem pozdrawiam serdecznie,// Anielica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 24.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 WITAM!Mamy zamiar kupić kuchnie z wfm z seri LINEA wallis plum.Szukałam takich samych frontów u lokalnych stolarzy ale nie mają.Twój wybór też mi sie podoba.Pozdrawiam Jolanta rzuciłam okiem na Twoją kuchnię i się zakochałam!! piękna jest! obawiam się jednak, że przy moich ponad 8m zabudowy ceny wfm położą mnie na łopatki też będę szukać u lokalnych magików. Daj znać jak już będziesz ją mieć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witam! czy ktoś już ma na żywo kuchnię wallis plum? proszę o zdjęcia!!! jestem strasznie ciekawa jak wygląda, bo w różnych "miejscach" (zdjęcia w necie, próbniki itp) kolory tej śliwy są różne. Mam nadzieję, że ktoś się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 25.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a czy ktoś użytkuje te kuchnie? Jak sprawdzają sie w "praniu" ?Czy są różnice w cenie między salonami firmowymi a wspólpracującymi?Mnie podoba się VERONESE dąb kremowy lub NORDICA olcha antyczna patynowana (ten model chyba sprawdza się przy otwartej kuchni połączonej z jadalnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Kamiński 09.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja mam kuchnię Ambra od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony(oczywiście z żoną) Robiłem wycenę w Quattro i Ład Studio bo są dealerami WFM. Myślałem że w samej fabryce jest taniej, ale okazuje się (po sprawdzeniu) że ceny są zbliżone i sama fabryka odsyła do swoich dystrybutorów.(Myślę że to logiczne i dobrze świadczy o firmie). Kuchnię w końcu zamówiliśmy w Quattro. Miło , na czas i blisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 09.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam! BESTA77 Gratuluję kuchni!Moja "kuchnia" jeszcze nie zamontowana bo wacham się między "wallis" a "veronesa" dąb biielony, tylko w nie tak bardzo "rustykalnym"charakterze.Zdecydowanie meble z WFM!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 11.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam! BESTA77 Gratuluję kuchni!Moja "kuchnia" jeszcze nie zamontowana bo wacham się między "wallis" a "veronesa" dąb biielony, tylko w nie tak bardzo "rustykalnym"charakterze.Zdecydowanie meble z WFM!Pozdrawiam! Dzięki Jolu! Że tak powiem "to wszystko przez Ciebie" Jak pisałam wcześniej - zakochałam się we wrzuconych przez Ciebie zdjęciach! I bardzo Ci dziękuję, bo kuchnia naprawdę mi się podoba. Nie zamawiałam jej jednak w WFM, bo byłaby kilka tysięcy droższa. Ale tak na chłopski rozum - przecież nie święci garnki lepią - we wszystkich renomowanych firmach meblowych też robią te meble jacyć fachowcy z "gotowych" elementów czyli frontów, płyt, blatów itd. Mam nadzieję, że za parę miesięcy - lat okaże się, że oprócz walorów estetycznych ta moja kuchnia jest też dobrze i solidnie wykonana. Powodzenia przy swojej kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 11.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam, też mi się podobają Czy ktoś próbował porównywać je cenowo z BRW? Rozumiem, że fronty to drewno? Muszę więcej poczytać na temat tej fabryki, zdobyć jakieś prospekty i katalogi. Wcześniej nie słyszałam o tej fabryce Przydałoby się więcej opinii ich użytkowników, może się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 13.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam, też mi się podobają Czy ktoś próbował porównywać je cenowo z BRW? Rozumiem, że fronty to drewno? Muszę więcej poczytać na temat tej fabryki, zdobyć jakieś prospekty i katalogi. Wcześniej nie słyszałam o tej fabryce Przydałoby się więcej opinii ich użytkowników, może się odezwą Podejrzewam, że WFM wyjdzie drożej niż BRW. Po takiej szybkiej kalkulacji przy ok. 8 m zabudowy w BRW wychodził mi dany model ok 12 tys., w WFM bliżej 20. Ale oczywiście warto sprawdzić szczegółowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 13.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To różnica byłaby znaczna BRW też mi się podoba W obecnym domu mam kuchnię Forte (swojego czasu to był szał). Trochę mi jej szkoda, bo jest naprawdę o key! no i kosztowała niemało Nie da się jej jednak przenieść do nowego domu Mam katalog WFM, ale bez szczegółowych cen. Poprostu bez gdybania muszę zlecić wycenę u obu producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia29 25.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam czy ktoś z was ma kuchnie wolsztyn jak przedstawia się cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts