tomekpiot 30.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ja jestem wlasnie bliski podpisania umowy, bardzo spodobala mi sie kuchnia mirabelle z oferty wfm, mieszkam nad morzem i zlozylem zapytanine do kilku salonow prowadzacych wfm, tylko firma wiking ze szczecina odpowiedziala, podobno dowoza kuchnie po calej polsce, porownywalem tylko z cenami w warszawie jak bylem kilka dni temu i okazalo sie za ta sama kuchnie chca 15% wiecej w warszawie niz w szczecinie, czy ktos mial doswiadczenie z ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fightgirl44 21.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Jestem szczęśliwą posiadaczką takiej kuchni wallis plum z wolsztyna. Zainteresowanym mogę przesłać fotki na maila. Piszcie na [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 23.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam Jestem szczęśliwą posiadaczką takiej kuchni wallis plum z wolsztyna. Zainteresowanym mogę przesłać fotki na maila. Piszcie na [email protected] Pozdrawiam Wrzuć zdjęcia do wątku kuchennego plis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magusha 23.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ja również posiadam meble wolsztyńskie. użytkuje je od ponad 8 miesięcy i jestem z nich bardzo zadowolona, mam serię piano w kolorze orzech canaletto a więc bardziej nowoczesny styl wykonane są bardzo starannie, fornir wbrew moim obawom jest trwały i nie rysuje się, brzegi są bardzo dokładnie wykończone. nie wiem jak sprawuje sie u nich połysk na frontach. :) ja kupowałam je w salonie na śląsku. przy okazji nauczyłam się na własnym przykładzie, że meble a montaż to dwie różne rzeczy - meble - bez zarzutu, materiały najwyższej jakości, projekt ciekawy ale montaż - ehhh krzywo, niedokładnie, gdzieniegdzie rysy (powstałe w trakcie montażu), żle sklejony blat, wybite szybki w okapie.... i dużo by tu jeszcze wymieniać.... oczywiście zostało to wszystko poprawione ale niesmak pozostał... no i gdzieniegdzie wziąż znajduję niedoróbki... a więc meble polecam całym sercem natomiast radze zwrócić uwagę na montaż - tym bardziej, że ich kuchnie do tanich nie należą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fightgirl44 24.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam Jestem szczęśliwą posiadaczką takiej kuchni wallis plum z wolsztyna. Zainteresowanym mogę przesłać fotki na maila. Piszcie na [email protected] Pozdrawiam Wrzuć zdjęcia do wątku kuchennego plis! wiem, że głupio zabrzmi ... jak te fotki wkleić ? może lepiej utworze album na pikasie i wkleje linka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 24.08.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 .... wiem, że głupio zabrzmi ... jak te fotki wkleić ? może lepiej utworze album na pikasie i wkleje linka :) Najpierw wrzuć na jakąś stronę typu fotosik itp. Jak wrzucisz to wchodzisz na to zdjęcie, klikasz prawym myszy i wchodzisz we właściwości - tam jest adres tego zdjęcia z końcówką .jpg - kopiujesz ten adres i w posta wklejasz tak: skopiowanyadreszdjęcia.jpg powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja również zamówiłam meble wfm będą pod koniec września to pokaże jak wyszły. u mnie białe lakierowane na wysoki połysk + blaty drewniane. jakość bardzo nam się spodobała w salonie i jesteśmy zadowoleni z ceny. Montaż dodatkowo płatny ale w cenie również naszych sprzętów agd (nie musieliśmy koniecznie kupować u nich aby nam zamontowali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Podciągam, czy ktoś ma jakieś nowe opinie/doświadczenia z WFM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 13.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja się na nią czaję. Fronty Stella ok. 9 metrów, same szuflady na dole , włączając w to cokołowe,wszystkie możliwe dodatki, wyliczono mi 22 000,00. Rozglądam się za czymś tańszym, ale ta kuchnie mnie tak urzekła, że patrząc na inne porównuję je i wszystkie wypadają blado... Nie mówię, ze są złe, ale.... ta Stella to kuchnia moich marzeń - idealna, wymarzona.... Ponieważ to inwestycja na lata wolę chyba trochę dołożyć i mieć to o czym śniłam, a nie przechodząc obok wystawy sklepowej wodzić rozmarzonym wzrokiem za "moją" Stellą i myśleć..."O! Taką kuchnie chciałam mieć.... ale wtedy brakło mi 3 000...." Wolę poczekać dłużej (już rok żyjemy bez kuchni, tylko na elektrycznej dwupalnikowej z Tesco - fakt, ciężko) ale w końcu mieć to co chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasix25 13.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja byłam w salonie i kuchnie w bloku wycenili mi na 20 tys bez sprzętu. nie powiem meble są śliczne i wykonane porządnie ale myślę ze trochę za drogo tym bardziej ze mebluje 74m mieszkanie a nie tylko kuchnie. Przez przypadek trafiłam do chłopaka który zrobi mi kuchnie bez pośredników. cena 10 tys w tym mam wszędzie domykacze i górę mebli bede miała zrobioną z płyty mdf a na to szkło wiec różnica jest wielka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 01.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A gdzie zdjęcia i ceny? Też już wysłałam wymiary na kuchnię w stylu angielskim i czekam . Ile może kosztować ? Mam kuchnie ok.8 m kw. Nieduza, więc mam nadzieję że będzie mnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 01.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A gdzie zdjęcia i ceny? Też już wysłałam wymiary na kuchnię w stylu angielskim i czekam . Ile może kosztować ? Mam kuchnie ok.8 m kw. Nieduza, więc mam nadzieję że będzie mnie stać. Trudno jest wycenić kuchnię na metry,wszystko zależy od tego ile jest szuflad,czy są carga,jakie systemy są użyte w szafkach naroznych,jakie uchwyty. Dla mnie osobiście jakość Wfm mocno spadła,zmienili zawiasy na bluma jakosć wykonania blatów spadła ze o drewnianych formatkach nie wspomnę. Poszukałabym jeszcze w innych miejscach.Mam wyspę z Wfm i dziś już nie zapłaciłabym takiej ceny za nią,laminat z blatu się odkleja i staranność wykonania pozostawia wiele do życzenia I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy 01.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Użytkuję kuchnę WFM od 10 lat!!! Jest solidna! Praktycznie fronty są nie do zdarcia Blat jest juz do wymiany (rozłazi sie nad zmywarką i jest odprysk na stole (postawiłem tam kiedys gorący garnek ) Ale chyba po 10 latach ma prawo! Z żalem rozstaję sie z ta kuchnią, bo wcale mi się nie znudziła, ale wyb udowałem dom i lada dzień trzeba się przeprowadzać. Polecam wfm i podobnie jak ktoś z poprzedników zwracam uwage na montaż!!! "Fachowcy" zrobili kilka niedoróbek, ale sama kuchnia sprawdziła się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 03.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ciekawa jestem, czy ktoś przyjeżdżał na pomiar, czy tylko na podstawie planu bądź pomiarów własnych zamawialiście kuchnie wolsztyńskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 03.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 NA pomiar przyjeżdza ktoś ze Studia Kuchennego ,pomiar jest płatny ,potem jest teoretycznie odliczany od zamawianej kuchni ale tylko teoretycznie....I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 03.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ok Dziękuję. Mam wycene projekt, którego jeszcze nie widziałam ok.13000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fightgirl 22.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 .... wiem, że głupio zabrzmi ... jak te fotki wkleić ? może lepiej utworze album na pikasie i wkleje linka :) Najpierw wrzuć na jakąś stronę typu fotosik itp. Jak wrzucisz to wchodzisz na to zdjęcie, klikasz prawym myszy i wchodzisz we właściwości - tam jest adres tego zdjęcia z końcówką .jpg - kopiujesz ten adres i w posta wklejasz tak: skopiowanyadreszdjęcia.jpg powodzenia mój album http://picasaweb.google.pl/kinga.balazy/Kuchnia# pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 .... wiem, że głupio zabrzmi ... jak te fotki wkleić ? może lepiej utworze album na pikasie i wkleje linka :) Najpierw wrzuć na jakąś stronę typu fotosik itp. Jak wrzucisz to wchodzisz na to zdjęcie, klikasz prawym myszy i wchodzisz we właściwości - tam jest adres tego zdjęcia z końcówką .jpg - kopiujesz ten adres i w posta wklejasz tak: skopiowanyadreszdjęcia.jpg powodzenia mój album http://picasaweb.google.pl/kinga.balazy/Kuchnia# pozdrawiam Dopiero teraz tu dotarłam Świetnie wygląda!! Naprawdę bardzo mi się podoba (na pewno także przez sentyment, że u mnie jest taka sama ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta35 06.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 czy moglabys wstawic zdjecia twojej kuchni, ja mysle nad kuchnia TRATTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 07.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Witam Wszystkich!podczytuję ten wątek od dawna i czerpałam inspiracje dla swojej kuchni... Mam juz wizualizację, ale oprócz zastosowanego w niej koloru mam pewne wątpliwości co do wielkości szafek... wiecie ... na folderach prezentowane kuchnie mają szuflady i szafki 90--tki... a w domu... szara rzeczywistość... nijak nie da się zrobić.... pomożecie coś? http://lh4.ggpht.com/_HqsuGVQOk9w/S-PeyHwcCkI/AAAAAAAAAEY/c0V3LJBaUl0/s144/kuchnia%201.jpg Ania Edytowane 7 Maja 2010 przez Aniutka i Roofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts