Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto, co i gdzie wyklada??!!

wesolyromek

Recommended Posts

cukiereczki wy moje co wy na to?

...Kwaśniewski, który wykłada na Uniwersytecie Georgetown w Waszyngtonie, wygłosił odczyt w instytucie politologicznym Bipartisan Policy Center na temat perspektyw NATO po niedawnym szczycie sojuszu w Bukareszcie.

:o :o :o :lol: :lol: :lol:

O ile mi wiadomo to jeszcze inni wybitni POlscy mysliciele wykladaja tylko gdzie i co. Wiadomo ze niejaki tough guy zwany Millerem tez wyklada za wielka woda oraz nasz troglodyta zwany Walesa rowniez podaza w tamtym kierunku. Moze wiecie jakie sa tematy ich wybitnych odczytow i jakie sa ich gaze.

Pa

zanczy sie świat jest złożony z samych pajaców, bo płacom pajacom za to, że mówiom

jest jeszcze jedna możliwość - są normalni, płacą ludziom za to, że chcą się czegoś dowiedzieć, płacą by poznać ludzi, którzy coś znacz-ą/-yli we własnych krajach

a Ty dop... się do tego, co Cię ch... powinno martwić

zazdrość :roll:

co w tym takiego negatywnego :roll:

osobiście sam bym poszedł posłuchać, co tacy (generalnie nic sobą nie reprezentujący) ludzie mają do powiedzenia, pod warunkiem, że ktoś by mi to zafundował,

a ja wykładałam wszystko jak leci z torebki, bo żem komórki nie mogła znaleźć. Pod koniec wykładania żem znalazła:)

o, mam tak samo :-?

dodatkowo będę wykładała glazurę i terakotę - w kotłowni, tak na początek :), ale ponieważ jestem niesłychanie zdolna, może oblecę jeszcze pralnię :D a potem, to już tylko na University of Alabama lub ewentualnie Indiana University.

• 2 months później...