wesolyromek 24.04.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 cukiereczki wy moje co wy na to? ...Kwaśniewski, który wykłada na Uniwersytecie Georgetown w Waszyngtonie, wygłosił odczyt w instytucie politologicznym Bipartisan Policy Center na temat perspektyw NATO po niedawnym szczycie sojuszu w Bukareszcie. O ile mi wiadomo to jeszcze inni wybitni POlscy mysliciele wykladaja tylko gdzie i co. Wiadomo ze niejaki tough guy zwany Millerem tez wyklada za wielka woda oraz nasz troglodyta zwany Walesa rowniez podaza w tamtym kierunku. Moze wiecie jakie sa tematy ich wybitnych odczytow i jakie sa ich gaze. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 25.04.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ile płaci PIS takim Wesołym Romkom za komentarze?Powiedzcie to może i ja sobie dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja ostatnio wykładałem kuchnię kafelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zanczy sie świat jest złożony z samych pajaców, bo płacom pajacom za to, że mówiom jest jeszcze jedna możliwość - są normalni, płacą ludziom za to, że chcą się czegoś dowiedzieć, płacą by poznać ludzi, którzy coś znacz-ą/-yli we własnych krajach a Ty dop... się do tego, co Cię ch... powinno martwić zazdrość co w tym takiego negatywnego osobiście sam bym poszedł posłuchać, co tacy (generalnie nic sobą nie reprezentujący) ludzie mają do powiedzenia, pod warunkiem, że ktoś by mi to zafundował, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 25.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja ostatnio wykładałem chemię .. w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mariusz, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 ja wczoraj wyłozyłem... się na trawie.rowerem. za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowaleczko 27.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 O co za zbieg okoliczności, bo ja dzisiaj na trawce rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 27.04.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 a ja wykładałam wszystko jak leci z torebki, bo żem komórki nie mogła znaleźć. Pod koniec wykładania żem znalazła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja wykładałam wszystko jak leci z torebki, bo żem komórki nie mogła znaleźć. Pod koniec wykładania żem znalazła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.04.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a ja wykładałam wszystko jak leci z torebki, bo żem komórki nie mogła znaleźć. Pod koniec wykładania żem znalazła:) o, mam tak samo dodatkowo będę wykładała glazurę i terakotę - w kotłowni, tak na początek , ale ponieważ jestem niesłychanie zdolna, może oblecę jeszcze pralnię a potem, to już tylko na University of Alabama lub ewentualnie Indiana University. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A ja zawsze wykładam kawę na ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 26.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ja to ostanio tylko kasę wykładam, wykładam.... Jak to przy wykończeniówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Macie lepiej niż ja.... Wykładałem się przez połowę życia na prostych problemach... Teraz już jakby mniej, ale też się zdarza... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Się wyłożyłam ostatnio na obcasach ,tak to jest jak się w trampkach lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek z Otwocka 28.07.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Z przeproszeniem uszu łaskawych Państwa, wyłożyć to się można zasadniczo na łoże, a na obcasikach czy rowerku to raczej wy.......ić. Chyba jakoś tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 a ja ostatnio ręką wykładałem ogórki małosolne ze słoja na talerz, bo gościom pyski się do słoja juz nie mieściły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 a ja ostatnio ręką wykładałem ogórki małosolne ze słoja na talerz, bo gościom pyski się do słoja juz nie mieściły... Jak by goście wyłożyli po parę groszy ,dostali by jeszcze po słomce i mogli napić się soku z ogóreczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 28.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Z przeproszeniem uszu łaskawych Państwa, wyłożyć to się można zasadniczo na łoże, a na obcasikach czy rowerku to raczej wy.......ić. Chyba jakoś tak . Z nieskrywaną przyjemnością przyznaję szanownemu Panu rację. Tak właśnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Eee tam! "Zdolniacha" to się wyłoży na byle czym! Na obcasach tez może... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts