SebastianTK 24.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witajcie, Wczoraj podczas montażu zlewu (Deante Trapez) okazało się, że nie pasuje bateria (KFA z wyciąganą wylewką) - otwór w zlewie jest za mały. Czy w takich zlewach można powiększyć otwór bez utraty gwarancji? Czy raczej może powinienem kupić specjalną baterię? Nie zwróciłem na to uwagi przy kupowaniu baterii i teraz mam problem. Jak go rozwiązać? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 24.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 U mnie było podobnie.Sprzedawca powiększył mi gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEKBLACK11 31.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czy samemu można powiększyc otwór na baterie w zlewie granitowym mam ten sam problem-bateria z wyciąganą słuchwaką nie mieści się w otwór jak również nie mieści sie pokrętło od spuszczania wody widać że jest za mały-fachowiec poradził by okrągłym pilnikiem powiekszyć do odpowiedniej średnicy-czy ktoś miał podobne doświadczenia?Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jony 45 15.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Czy samemu można powiększyc otwór na baterie w zlewie granitowym mam ten sam problem-bateria z wyciąganą słuchwaką nie mieści się w otwór jak również nie mieści sie pokrętło od spuszczania wody widać że jest za mały-fachowiec poradził by okrągłym pilnikiem powiekszyć do odpowiedniej średnicy-czy ktoś miał podobne doświadczenia?Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!. nikt nie mial takiego problemu ???? Edytowane 15 Września 2012 przez jony 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harri 04.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ja miałem. kupiłem zlew granitowy firmy blanco. otworów nie było, były tylko naklejone naklejki gdzie uderzyć, żeby wybić otwory. od spodu w tych miejscach są podwiercone okręgi. bałem się, ale pan z serwisu blanco, mówił, że mogę przyjechać do niego i zrobi tak samo jak ja czyli uderzy w te miejsca i dziura powstanie. więc tak zrobiłem, lekkie uderzenie w środek naklejki i idealny otworek powstał. był trochę za mały bo również mam baterie z wyciąganą wylewką, więc musiałem piłować pilnikiem. nie miałem półokrągłego więc zastosowałem kwadratowy pilnik się starł, bo granit twardy jak cholera ale otworki idealne. nie ma się co bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jony 45 10.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja to zrobilem wiertarka i kamieniem szlifierskim takim montowanej do wiertarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts