Piotr_M 29.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ten żwirek jest świetny.Głowiłam się od pewnego czasu a tu proszę bardzo. Mam tylko jedno pytanie jakiego rodzaju kupić te palisady Raczej nie żadne palisady tylko delikatne obrzeża chodnikowe (cementowe), które sa produkowane w kilku kolorach. Jest to trochę droższe ale trwałe. .. Ostatnio na targach ogrodniczych (w Krakowie) widziałem produkt do wykonania alejek żwirowych. Są to płyty z tworzywa i wygladają jak plaster miodu o wysokosci 3 cm, z dołu jest agrowłóknina. Wymiary płyt to (chyba) 240x120 cm. Żwir wysypuje się + 2 cm nad powierzchnię płyty. Chodziłem po takiej alejce i żwir się nie rozsuwał - nośnośc tego jest podobno 100T/m2. Muszę poszukać w stosie ulotek reklamowych nazwę tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo75 30.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kiedys wpadla mi w rece chyba ulotka w której widziałem cos co nazywalo się betonowa deska ogrodowa (albo jakos podobnie). Na zdjęciu wyglądało to calkiem fajnie. Czy ktos widział cos takiego, jak to wyglada w rzeczywistości i jaki jest efekt po ulozeniu ? W tym roku chce spróbować zmierzyc się z tematem alejek w ogrodzie, wyłożeniem tarasu, podjazdu do garazu, powierzchni przeznaczonej pod wiate garazowa i chodnikow – może macie jakies ciekawe pomysły . Generalnie jestem zupełnie zielony w tym temacie w związku z czym wdzieczny będę również za podanie chociaz przybliżonych cen za m kw. (okolice Wa-wy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 30.04.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 http://images30.fotosik.pl/205/cd002375f6d8445a.jpg Te alejki chciałem czymś wysypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 30.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kiedys wpadla mi w rece chyba ulotka w której widziałem cos co nazywalo się betonowa deska ogrodowa (albo jakos podobnie). Na zdjęciu wyglądało to calkiem fajnie. Czy ktos widział cos takiego, jak to wyglada w rzeczywistości i jaki jest efekt po ulozeniu ? W tym roku chce spróbować zmierzyc się z tematem alejek w ogrodzie, wyłożeniem tarasu, podjazdu do garazu, powierzchni przeznaczonej pod wiate garazowa i chodnikow – może macie jakies ciekawe pomysły . Generalnie jestem zupełnie zielony w tym temacie w związku z czym wdzieczny będę również za podanie chociaz przybliżonych cen za m kw. (okolice Wa-wy). ta niby deska wygląda naprawdę fajnie i dostępna jest teraz we wszystkich marketach budowlanych. niestety jej główną wadą jest cena - raczej dla tych, którzy nie muszą sie liczyć z kosztami ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 24.07.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ostatnio na targach ogrodniczych (w Krakowie) widziałem produkt do wykonania alejek żwirowych. Są to płyty z tworzywa i wygladają jak plaster miodu o wysokosci 3 cm, z dołu jest agrowłóknina. Wymiary płyt to (chyba) 240x120 cm. Żwir wysypuje się + 2 cm nad powierzchnię płyty. Chodziłem po takiej alejce i żwir się nie rozsuwał - nośnośc tego jest podobno 100T/m2. Muszę poszukać w stosie ulotek reklamowych nazwę tego produktu. byłabym zainteresowana jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.07.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ostatnio na targach ogrodniczych (w Krakowie) widziałem produkt do wykonania alejek żwirowych. Są to płyty z tworzywa i wygladają jak plaster miodu o wysokosci 3 cm, z dołu jest agrowłóknina. Wymiary płyt to (chyba) 240x120 cm. Żwir wysypuje się + 2 cm nad powierzchnię płyty. Chodziłem po takiej alejce i żwir się nie rozsuwał - nośnośc tego jest podobno 100T/m2. Muszę poszukać w stosie ulotek reklamowych nazwę tego produktu. byłabym zainteresowana jak to się nazywa? Poszukam wieczorem w stosie reklam, na pewno firma dystrybucyjna ma siedzibę w Nowym Wiśniczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 25.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ostatnio na targach ogrodniczych (w Krakowie) widziałem produkt do wykonania alejek żwirowych. Są to płyty z tworzywa i wygladają jak plaster miodu o wysokosci 3 cm, z dołu jest agrowłóknina. Wymiary płyt to (chyba) 240x120 cm. Żwir wysypuje się + 2 cm nad powierzchnię płyty. Chodziłem po takiej alejce i żwir się nie rozsuwał - nośnośc tego jest podobno 100T/m2. Muszę poszukać w stosie ulotek reklamowych nazwę tego produktu. byłabym zainteresowana jak to się nazywa? Sprawdziłem: system nazywa się Nidagravel a na ulotce jest strona http://www.nidagravel.pl Pozdrawiam Piotr_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 25.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Przy tej okazji na wspomnianej stronie w ramach "krawężnikowania" polecają obrzeża betonowe i listwy aluminiowe.Czy ktośz Was spotkał się gdziekolwiek z takimi listwami alu?w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 25.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 http://www.rite-edge.pl/index.php?galaprodukt=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Przy tej okazji na wspomnianej stronie w ramach "krawężnikowania" polecają obrzeża betonowe i listwy aluminiowe. Czy ktośz Was spotkał się gdziekolwiek z takimi listwami alu? w.Gdzieś na forum dawano linka to takich plastikowych elementów - było to chyba w kontekście kładzenia kostki granitowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 25.07.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 http://www.rite-edge.pl/index.php?galaprodukt=6 Wygląda na fajne rozwiązanie, ale nie mogę nigdzie znaleźć ile te obrzeża kosztują. Już znalazłam, ale na anglojęzycznej stronie: komplet na 33m kosztuje 272 funtów; szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts