Sylwia1667 24.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 http://images29.fotosik.pl/163/a7bd6e651809e8e6.jpg Wykonawca za wymurowanie tych schodów policzył sobie 850 zł. Mnie szczerze mówiąc szczęka opadła, ale może takie są ceny? Dodam, że większość materiałów była nasza. Dodatkowo firma zapewniła inne atrakcje: nam nad chłopakami trzeba było stać i pilnować ich a i tak znaleźli sposób żeby się urżnąć i kończyli po pijaku Czy to dużo, czy tylko mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 24.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Straszne ździerstwo,ale zawsze sie dziwię inwestorom że wczesniej nie zobaczą i nie przeczytają ile i co kosztuje a póxniej są madrzy po szkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 One są raczej wylewane ... Robota jest warta tyle, ile za nią zapłaciłaś ale trzeba przyznać, że tanio za to nie policzyli ... Dla jednego człowieka to robota na max 2 - 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 24.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 dużo czy nie duzo... gdybanie takie tylko. wiadomo- mozna zrobić za 100- wylać i se pójść, ale mozna wziać i 850- zakotwić jakoś, zrobić jakaś ławe pod... chłopaki spod kiosku na pewno zrobiliby taniej edit: M@riusz_Radom chciałbym zobaczyć jak to zrobisz w dwie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 24.04.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Fakt, fundament ze zbrojeniem, później bloczki i dopiero wylane stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 13.05.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 kurcze a ja mam schody wycenione na 3 tys zł. schody 3 stopnie zbrojone , betonowe wylane, nie wiem jak bedą wyglądały bo jeszcze nie zrobione. Szerokośc na ponad 2 m , stopnie również po bokach. Moje to chyba straaaasznie droogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.05.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edit: M@riusz_Radom chciałbym zobaczyć jak to zrobisz w dwie godziny Zbicie szalunków z wypoziomowaniem i wyprofilowaniem spadków - 2 godziny, potem zalałem je betonem przy okazji wylewania stropu - niecała godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 18.05.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 witam mi za schody (pow ok 9m2) z 3 stopniami wyelwane wycenili robocinze na 1000 zł zastanawiams ei czy to dobra cena????w zasadzie taka cene mi podali za schody z bloczkow a ja stwierdzilem ze lepiej jest szalowac i wylewac (czy mam racje?) i o cenie nie rozmwailaem - czy schody wylewane sa łatrwiejsze w wykonaniu niz z bloczkow? Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts