buleczka_77 24.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ...no właśnie. Macie jakies sprawdzone szkółki? Czytałam że Melon na Puławskiej ma sporą ofertę, ale jest drogi. Możecie się podzielić jakimś sprawdzonym adresem w woj.mazowieckim PLS[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 25.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja kupował w tym roku u nich:http://www.rosliny-xxl.pl/ind.php?page=157 Na początku miesiące mieli spory wybór, wygląda na to, że wszystkie drzewka się przyjeły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paskud 25.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ceny drzewek kopanych z gruntu będą w zasadzie podobne wszędzie jakieś 6-18zł w zalezności od gatunku, odmiany i jakości materiału.. Ja osobiscie polecam PNOS przy Alei Krakowskiej- róg Krakowiaków - vis a vis lotniska i obi, mają spory wybór, choć sezon się kończy, a ostatnio - ze dwa dni temu wiem, że mieli dostawę. Jeśli potrzebujesz większej ilości poszukaj szkółkarzy pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 02.05.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzięki serdeczne za podpowiedzi Co prawda już ponoć po sezonie sadzenia "owocówek" ale jak kupie w doniczce to chyba można sobie jeszcze pozwolić na sadzenie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzięki serdeczne za podpowiedzi Co prawda już ponoć po sezonie sadzenia "owocówek" ale jak kupie w doniczce to chyba można sobie jeszcze pozwolić na sadzenie, prawda? możesz te z doniczek można ponoć sadzić cały rok http://www.jozszkolka.to.pl/ podobno dobra szkółka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.05.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam Przecież koło Piaseczna masz Żabieniec. Bardzo dobra szkółka. Sama kupowałam tam rośliny - naprawdę są w porządku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 06.05.2008 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ...ale gdzie w Żabieńcu? W tej szkółce co są drzewka ozdobne? Ja tam nie widziałam żadnych owocowych drzewek . W którym to miejscu? Czy może jest jeszcze jakaś inna szkółka w Żabieńcu? Tu bym miała najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 witaj Bułeczka!W naszej okolicy jest trochę szkółek, ale nie pamiętam czy prowadzą drzewka owocowe.Zajrzyj na stronę: http://www.zszp.pl My drzewka owocowe kupowaliśmy w PNOS Alei Krakowskiej. Melon i Żabieniec są drogawe. Są jeszcze państwo Szklarzewscy w Iwicznej (Starej czy Nowej - nie pamiętam) - po lewej stronie jadąc z Piaseczna do Magdalenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ...ale gdzie w Żabieńcu? W tej szkółce co są drzewka ozdobne? Ja tam nie widziałam żadnych owocowych drzewek . W którym to miejscu? Czy może jest jeszcze jakaś inna szkółka w Żabieńcu? Tu bym miała najbliżej Nie mają drzewek owocowych? Jakiś czas temu kupowałam nie tylko ozdobne. Może zrezygnowali z owocowych albo mnie się coś pomyliło. Masz blisko - podjedz i sprawdź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 12.05.2008 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ...byłam...patrzyłam...ni cholerki nie widzę tam owocowych Za to jutro się wybieram do tej "Józefiny" - zobacze co tam mają fajnego. Dzięki wszystkim za pomoc, pozdrawiam i....udanych zbiorów owocków życzę. Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 12.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A nie za późno już na drzewka owocowe tej wiosny Kto jeszcze miałby je sprzedawać o tej porze? No chyba, że produkowane w pojemnikach (doniczkach). .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 13.05.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Tak, tak...tylko w doniczkach. Właśnie takich szukam. "Józefina" jest OK, ale chciałabym większe drzewka. Kupie parę małych, ale ciągle szukam takich już kwitnących....może jeszcze w tym roku będę miała jakiegoś owocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts