Beata i Jarek 28.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witaj Joasiu Wasza Akacja jest pierwsza jaką znalazłam w necie, już wtedy niestety nie było dostepu do Waszego dziennika ze zdjęciami , czego bardzo żałowałam ( chyba że ja nie umiem go otworzyć), dlatego również dołączam się do prośby maksia jeżeli chodzi o zdjęcia wiaty ale również jeżeli można chciałbym prosic o zdjęcia domu ale również pokoi i łazienki na górze. Mam również jeszcze pytanie o Waszą dachówkę, jakiej jest firmy ? i jaki jest jej kolor z nazwy? dziękuje bardzo pozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.01.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witajcie Dziennika nie ma - jest tylko wersja w wordzie - wyślę w razie potrzeby. Ze zdjęciami Fotki wiaty jak będzie jasno Dachówka to Euronit, cementowa, brązowa esówka. Z tą łazienką na górze to trafiony zatopiony - jeszcze nie gotowa - na razie służy jako pomieszczenie do przechowywania pelargonii. Pozdrawiam ciepło Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 To czekam na wpisy Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Joasiu, dziękuje za zdjęcia... jak będe brał się za robie zadaszenia u siebie to na pewno jeszcze będę miał dalsze pytaniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.02.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Słoneczko poświeciło aż za mocno - kolorek się akacji schował.http://erb.pl/pic/aka2007.jpgZadaszenie jeszcze nie skończone, tarasy do kaflowania i opaska. Czekamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 04.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witaj Joasiu Wiatka naprawde super!!!, też będziemy musieli o takiej pomyśleć faktycznie słoneczko mcno przyświeciło i nie widać koloru, dlatego czekamy na jeszce więcej zdjęć My jednak najpierw musimy wybudować nasz domek....a nie wiem jak to będzie , troche to wszystko jest dla mnie przerażające jeżeli mogłabym prosić o ten Wasz dziennik ( ze zdjęciami) w wordzie to bardzo prosze na priv, napewno podpowie nam kilka rzeczy. pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 04.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Też mi się podoba. Fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 23.02.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Piszę po raz pierwszy ale od dawna jestem wiernym czytelnikiem. W marcu zaczynamy budowe domu i to wlasnie Akację II wersję D. Obecnie czekamy na pozwolenie. Przez kilka miesiecy śledzę losy bohaterów Akacji i nie tylko. Pierwszymii w mojej zakładce znaleźli się Joasia i Jasio, Beata i Jarek, adamari, miro&madzik, Vondraczek i SyMa. Nie mogę się juz doczekać tej wielkiej przygody. Mam prośbę do Joasi i Jasia, ponieważ znam całą waszą historię, chętnie bym obejrzała zdjęcia z realizacji Akacji. Niestety ja również nie mogę obejrzeć waszych zdjęć. Bardzo was proszę o przesłanie mi tych zdjęć na priv. Serdecznie pozdrawiam i liczę na pomoc w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 10.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Uściski serdeczne dla całej rodzinki,szkoda,że już nie piszesz Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts