bimbelt 24.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Pokazcie swoje wykusze. Jak rozwiazaliscie problem firanek? Mi najrozsadniejsza wydaje sie szyna mocowana do sufitu, ale na innych oknach bede mial karnisze klasyczne i boje sie, ze te dwa rozwiazania nie beda ze soba wspolgrac. Jeszcze jedno, sufit wykusza jest u mnie nieco nizszy niz reszty pomieszczenia. Jest uskok ok. 10-15cm na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 o właśnie,jestem na etapie wystroju w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 25.04.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witam ! My również jestesmy na tym etapie. Zakładamy klasyczne karnicze tylko beda łaczone na zgieciu łacznikiem . zobaczcie w skepie z firanami oni takie maja bajery.jak zalozymy karnisz przesle zdjecie .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 25.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Można kupić łączniki kątowe do karniszy z rurek lub zamówić gięty pod odpowiednim kątem karnisz z szyną i wtedy mamy jeden karnisz na cały wykusz nawet z możliwością przesuwania firan/zasłon po całej długości, niezaleznie od mocowań karnisza. Na pewno robi to firma http://www.karnisz.pl, ale pewnie inne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts