Gość MARIO1234 11.09.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Przymierzam się do zakupu drzwi, które oglądałem w jednym z trójmiejskich salonów sprzedaży. Chciałbym zebrać opinie na temat jakości, terminów i waszego zadowolenia z tych drzwi. Osobiście mi się podobają ale trzeba czekać 3 tygodnie.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 11.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Warto poszukać w istniejących wątkach, o ile mnie pamięć nie myli temat był mocno dyskutowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 11.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ostatnio na forum było sporo negatywnych opinii o Porcie - poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sebek3 11.09.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Kupiłem drzwi Toledo z 5 przeszkleniami w naturalnej okleinie. Ładne drzwi tylko ościeżnica regulowana była dość droga. Drzwi wybierała żona i do dzisaj bardzo podobają się eszystkim odwiedzającym dom.Dostałem rabat 8 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.09.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 U siebie mam Portę. Dzrwi jak drzwi. Mam podstawowy model Wiedeń. Dzrwi 200zł + ościeżnica regulowana 200zł. Obawiam się, że tylko model "londyn" jest od ręki. Na całą resztę trzeba czekać. Kolesie robią na 3 zmiany i się nie wyrabiają. Podobno w zeszłym roku był szał na podłogi /panele/ teraz na drzwi. Rabat 5% w porcie dawali 3%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 11.09.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 a czy ktoś z Was może ocenić drzwi porty "Ażurowe" model nr 9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts