ryba7070 25.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam! Jestem na etapie poszukiwań kafelek i gresu, czy może ktoś z Was użytkuje na podłogach gres PERCY z Paradyża, będę wdzięczna za wszelkie opinie! Pozdrawiam!Ryba7070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 27.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kładłem ten rodzaj płytek ,tylko trzeba się pilnować regół układania a wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 27.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 podbijam, bo też chcę te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa_bb_cc 27.05.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 U mnie właśnie położyli półpoler (beż ze wstawkami grafitowymi). Jest to piękna płytka, wygląda ślicznie, jestem zachwycona swoją podłogą. Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 27.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 w dzienniku Nika.j jest zdiecie, bardzo ladnie wyglada choc jeszcze podloga jest calkiem nie skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Podbijam i użytkowników owej płytki prosze o zamieszczenie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 15.09.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 U mnie właśnie położyli półpoler (beż ze wstawkami grafitowymi). Jest to piękna płytka, wygląda ślicznie, jestem zachwycona swoją podłogą. Polecam wszystkim. Bardzo, bardzo proszę o zdjęcia. Zamierzam zakupić te właśnie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 14.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Podbijam!Wszelkie zdjęcia i opinie użytkowników mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 16.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nikt nie ma gresu percy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaj 17.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 U minie PERCY położone w hollu i kuchni ok. 40m2 i jestem bardzo zadowolona. Zastanawiałam się między percy a sugar i wyboru nie żałuję Efekt jest super, płytki sprawiają wrażenie ciepłych a dodatek szarości dodaje takiej naturalności i wrażenie kamienia, a delikatny połysk półpoleru pojawia się w zależności od kąta padania światła, moim zdaniem wygląda dużo ciekawiej niż polerowany. Niestety dalej trwają prace i nie da rady zamieścić zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 20.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dzieki ewaj za odpowiedz! super, ze masz tak pozytywne zdanie, bo mnie juz chyba zaden inny sie nie chce spodobać a jakiego koloru i grubosci fugi zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaj 22.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cieszę się, że tęż Ci się podobają, fugi mam epoksydowe Mapei kolor orzech (wbrew pozorom jest beżowy a nie jak nazwa wskazuje), kolor beż wydawał mi się za jasny, szer 2mm, ale płytki muszą być dobrze ułożone, ponieważ są zakończone ostrym kantem i każda nierówność przy 2mm fudze jest widoczna. U mnie są ze trzy takie miejsca, ale może to ja widzę... ogólny efekt wszystko wynagradza, znajomi zwracają uwagę, pytają co to za rodzaj płytek, bo niby nie poler a delikatny połysk i ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 22.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dołączam się do pozytywów ewaj na temat płytek Percy. Mam nimi wyłożoną podłogę w "wiatrołapie", jest to jedna z najladniejszych podłóg w moim domu. Fuga grubości 2 mm, a kolor jasny, chyba beż z Mapei. Gorąco polecam te płytki, wyglądają świetnie i są latwe w utrzymaniu w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 23.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mamy te płytki na całej powierzchni "otwartej" beżowe półpoler są przepiękne i bardzo praktyczne, mamy też wstawki grafitowe matowe, też ładne choć to raczej brąz. Nie polecam matu na duże powierzchnie bo jest dość chropowaty i przez to ciężej się go sprząta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A zdjęć nikt nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 24.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Moje juz gdzies były..popieram przeszłam gehenne przy wyborze ale uwazam ze był w 100% trafnyhttp://images28.fotosik.pl/306/e81eaf8b2088ed36m.jpghttp://images39.fotosik.pl/41/aff09964963abdaam.jpghttp://images30.fotosik.pl/306/4613601fe6b64eacm.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 03.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 dzieki za odpowiedzi i fotki! mój już czeka na położenie grzecznie w pudełkach a czy ktoś próbował dp percy dać fugę ssrebrno-szarą? użytkownicy - co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 04.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Chyba w tym dzienniku są płytki o których mowa http://forum.muratordom.pl/moje-poddasze-na-magnoliach-dziennik-nadusia30,t150720.htm Też mi wpadły w oko ewe twoje płytki to półpoler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 05.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czytajac Wasze posty coraz bardziej sie ciesze, ze bede miala wlasnie Percy dzieki! a wybór rzeczywiscie - to byla masakra! az nie mogę się doczekać jak to wyjdzie w tym półpolerze jeszcze tylko fugi muszę zdecydować.. beż czy szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 05.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ewe twoje płytki to półpoler tak nasze sa półpoler- dzięki temu prześlicznie się błyszczą - powiem Wam kobitki że jedyny mankament jaki jak na razie zauważyłam to to że.......mop sie słabo ślizga - na serio nie ma takiego poślizu.... ale za to nie widac na nim kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts