Tkanka7 05.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Patisiak, jesli masz zamiar dać dekor - listwę nacinaną do swojej podłogi w Percy to polecam zasugerować sie kolorem tego "nacięcia" bo ono właściwie narzuca kolor fugi na całości. Ja jestem taka troche "antybeżowa" i na przekór zeszłorocznym trendom szukałam płytek przede wszystkim w szarościach, o beżowych nawet nie chciałam słuchać, a co dopiero na nie patrzeć??!! ale idąc za radą zakolegowanej projektantki wnętrz, skusiłam się na bezową fugę do mojej podłogi w płytkach Percy i wcale nie żałuję, bo wygląda pięknie. A ta projektantka właśnie zwróciła mi uwagę na kolor nacięć w listwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 06.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzieki Tkanka za sugestie ja nie bede miala zadnych dekorow do Percy, sama plytka. Dorusia mi odpisala, że ma szara, Ty masz beżową i z tego co czytam obydwie wygladaja super... takze pewnie obydwa wybory beda dobre dziś mi zrobią moi górale na próbe szara i zobacze ! Ewe, a Ty masz jaka fuge? bo po zdjeciu jakos nie umiem poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 06.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Skoro nie masz dekorów Patisiak, to spokojnie możesz dać taką fugę jaką chcesz. Szara pewnie będzie pasować i wyglądać pięknie. Myślę też, że nie będziesz miała kłopotu z czyszczeniem jej.Napisz jak wyszła próba górali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 06.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 no wlasnie ten brak czyszczenia najbardziej mnie kusi dam znać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 07.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 U nas jest fuga bezowa - na kawalku testowaliśmy jaśminowa - ta była zdecydowanei za jasna - beżowa mapei bardzo dobrze się z płytkami zlewa i nie robi sie taka "kratownica". Bardzo gorąco polecam fugę epoxydową - jest droższa ale mycie jej to rewelacja nic sie nie wżera , zero stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 12.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hej!bylo testowanie szarej i jednak bedzie bezowa. Wnetrze bedzie raczej cieple bez szarosci, wiec beż zdecydowanie lepiej się wkomponuje. niestety nie kupilam epoksydowej... no ale moze jeszcze sie skusze, poki nie zaczeli fugować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 12.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hm - fuga wybrana to kolejny z genialnych pomysłow - czy gres półpoler się impregnuje?Jak to zrobiliscie u siebie uzytkownicy percy'owi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 12.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Testy to dobra rzecz Ja, swojej podłogi w Percy, nie impregnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 13.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 13.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 13.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 slyszałyście ten huk??? to kamień spadł mi z serca! dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts