marekklucz 25.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam Może ktoś miał podobny przypadek. Kupiłem ponad 80-letni dom. Jakieś 10lat temu odcięto całkowicie prąd i na słupie i przy domu wszystkie kable dokładnie. Teraz muszę starać się o zrobienie przyłącza. Chcą mnie potraktować jakbym zakładał prąd do nowo wybudowanego domu. Są to ogromne pieniądze za 1kW ponad 130zł Razem jakieś 1700zł Czy to tak może być czy poprostu chcą na mnie zarobić a nie powinni. Proszę o pilną odpowiedź bo w poniedziałek składam wniosek o warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Chyba Cię zmartwię, ale tak kasują. Jedyne co możesz ugrać - po podpisaniu umowy i dociągnięciu na nowo przewodów - nie będziesz musiał mieć taryfy budowlanej, tylko od razu "normalną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts