ambaran 11.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam,Jak wielu z Was stoję przed wyborem pieca CO. Na razie padło na ECOSY ze względu na cenę. 6100(kocioł+wyprowadzenie spalin+czujnik do pogodówki+pokojówka+listwa+montaż i pierwsze odpalenie/rgulacja. Sprawdziłem w poprzednich wątkach ale niestety info od użytkowników nie znalazłem. Jeżeli posiadający taki piec zechcieli by się podzielić doświadczeniami,będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam,Nie jestem użytkownikiem tego pieca, ale ostatnio jak się o niego pytałem, to nie miał dopuszczenia na propan. Jeżeli używasz gazu z sieci to OK, ale jak z butli to może być problem.PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts