Gość daria 11.09.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Proszę o pomoc, jeżeli wiecie ile może kosztować robocizna za zrobienie wylewek (ułożenie steropianu, folia, siatka i wylewka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.09.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 W tym wątku masz odpowieź na swoje pytanie http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4942&highlight=mixokret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 11.09.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam. W Białymstoku, profesjonalna ekipa bierze 8PLN za metr. W cenie wliczone ułożenie izolacji przeciwwilgociowej, termicznej i sama wylewka. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uszek 16.09.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 w Krakowie płaciłem 12,50 zł , seropian, folia, zbrojenie, delatacja, wylewka i oczywiście wcześniej wszytsko wypoziomowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.09.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Łódź 9,50-10,00 zł/m2 przy wylewce z miksokreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 16.09.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Będę płacił 12 pln/m2. Ręcznie. W-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Oj to ja przepłaciłem. 14 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 19.09.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Bydgoszcz, ekipa budowlana (po wybudowaniu stanu surowego) - 7 zł/m2 (jeszce nie wiem, czy brutto, czy netto). Oczywiście styropian, folia, wyewka zbrojonaGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 21.09.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 okolice warszawy cena jaka zadaja 15 zł m kw.folia styropian siatka wylewka 5 cm.reczne noszenie betonu po schodach na strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 01.10.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Umówiłem się wstępnie na wylewki z betoniarki 5-6cm/10 zł/m2/140m2 . Z tym, że sam położyłem całę izolację, taśmę dylatacyjne, styropian. Ile mam urwać z tych 10 zł - 1 czy 2 czy 3 czy.....zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 jurg. Nie wiem ile masz urwać i czy możesz coś w ogóle urwać. Generalnie to wykonanie wylewki z betoniarki jest droższe gdyż: trzeba więcej ludzi do pracy i trwa dłużej (pracochłonne "kręcenie" betonu rozwożenie taczkami itd.) Ja zdecydowałem się w ubiegłym roku na mixokreta ze między innymi ze względu na cenę i czas wykonania prac. Można co prawda powiedzieć, że wylewkę z mixokreta podraża zaangażowanie sprzętu ale to nie do końca jest prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 jurg. Nie wiem ile masz urwać i czy możesz coś w ogóle urwać. Generalnie to wykonanie wylewki z betoniarki jest droższe gdyż: trzeba więcej ludzi do pracy i trwa dłużej (pracochłonne "kręcenie" betonu rozwożenie taczkami itd.) Ja zdecydowałem się w ubiegłym roku na mixokreta ze między innymi ze względu na cenę i czas wykonania prac. Można co prawda powiedzieć, że wylewkę z mixokreta podraża zaangażowanie sprzętu ale to nie do końca jest prawdą. Nie wiesz, trudno. Kto wie? Napisałem, że się już umówiłem, a dla mnie słowo to rzecz swięta. Nie szukam więc miksokreta. Ci sami wykonawcy robili mi tynki cem-wap, wyszło 12 zł z materiałem i jestem z nich zadowolony. Pytam tylko z ciekawości ile proporcjonalnie do całości wynosi układanie j.w. JURG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 01.10.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 jurg. Nie wiem ile masz urwać i czy możesz coś w ogóle urwać. Generalnie to wykonanie wylewki z betoniarki jest droższe gdyż: trzeba więcej ludzi do pracy i trwa dłużej (pracochłonne "kręcenie" betonu rozwożenie taczkami itd.) Ja zdecydowałem się w ubiegłym roku na mixokreta ze między innymi ze względu na cenę i czas wykonania prac. Można co prawda powiedzieć, że wylewkę z mixokreta podraża zaangażowanie sprzętu ale to nie do końca jest prawdą. Nie wiesz, trudno. Kto wie? Napisałem, że się już umówiłem, a dla mnie słowo to rzecz swięta. Nie szukam więc miksokreta. Ci sami wykonawcy robili mi tynki cem-wap, wyszło 12 zł z materiałem i jestem z nich zadowolony. Pytam tylko z ciekawości ile proporcjonalnie do całości wynosi układanie j.w. JURG Mogę dalej już z loginem. Z tą ceną za miksokreta to bym dyskutował. Popatrz choćby na swój post "Ile za zrobione wylewki" z dnia śro. 05 mar 2003 4.06 pm. i oczywiście inne. Jest różnie prawda. Byłeś oczywiście sceptyczny do "urwania" powiedzmy zet czy zeta pół, ale mnie chodzi o coś zupełnie innego. Nie chcę płacić za robotę, którą wykonałem osobiście. Myślę, że te dwie -trzy stówy(?), nalężą się mnie. Chyba już sobie odpowiedziałem? Chyba, że ktoś wie ile. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 z miksokreta - 25 zł z materiałem ( szczecin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 06.10.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A co to jest ten miksokret i jak to działa??? i czy wylewka jest wtedy leprza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 06.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Teska a moglabys zdradzic namiary? nidlugo i do tego etapu dotre...moze podasz jakie materialy wchodzily w cene? ile cm styropianu, ile betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 człowiek podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 11,- do 14,- za m2 miksokretem to cena robocizny w zależnosci od grubości http://www.zaremba.com.plDOLNY ŚLĄSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość daruś 02.11.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Uzgodnione mam 10 zł. m2 położenie izolacji .dylatacje ,zbrojenie ,docieplenie. i to co potrzeba ,grubość wylewki 5 cn. Czestochowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 w Krakowie płaciłem 12,50 zł , seropian, folia, zbrojenie, delatacja, wylewka i oczywiście wcześniej wszytsko wypoziomowali mozesz mi podać namiar na tę ekipę?? FIL ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts