AsiaDominik 25.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 kochani nie żałujcie komentarzy!! a jeśli macie jakieś pytania to jeśli tylko będziemy w stanie hmm na pewno odpowiemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Gratuluję początku i oby tak dalej. Jeśli firma utrzyma tempo to parapetówka niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 26.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 powodzenia w walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 27.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 oj mam nadzieje Tomek, że całkiem niedługo ta parapetówka! oczywiście ZAPRASZAMY! Waldek - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 28.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja tu na forum nowa Szukam dzialeczki i w necie przez przypadek udało mi się znaleźć ten wątek, nie mogłam oprzeć się aby nie pogratulować miejsca budowy domu. Gratulacje !!!!! Piękne miejsce wybraliście na Wasz nowy domek. My wlasnie szukamy naszego raju na ziemi. Ale w Olsztynie i jego okolicach jest coraz gorzej. Dzialki mają takie ceny że czasem idzie sie załamać !!!!!!!! W łupstychu podobają mi się te działeczki naprzeciw jeziora jak się jedzie na Gutkowo, po prostu marzenie. Ach ....... może tam macie swoją działeczkę ??? Gratuluję Wam jeszcze raz i będę śledzić wątek budowy żeby sprawdzać jak Wam idzie budowa gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 28.04.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Monika jeśli mogę to z całego serca namawiam Was na łupstych! to jest naprawdę raj na ziemi!!!!!!!! pozdrawiam no i powodzenia w szukaniu i wyborze działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 28.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 My żurawią z Łupstycha wracaliśmy, lasem chyba jeszcze nie miałam przyjemności. Oj, Asia raj na ziemi (czytaj łupstych) już chyba wyprzedany bo ofert niet Powiedz co za firmę wzieliście bo widać ze chłopaki sie nie obijają. Oby tak dalej pracowali i za chwilke ujrzymy Wasz dom w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 28.04.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 powiem szczerze, że znalezienie tej działki nie było łatwe (ludzie nie bardzo chcą sprzedawać) ale z pomocą odgórną UDAłO SIę! Jeśli jesteście naprawdę zainteresowani, podzielę się numerem telefonu do pani od której my kupiliśmy działkę... (wiemy, że ma ona jeszcze parę działek) a firma jest z Dobrego miasta i z chęcią ją zarekomendujemy ale dopiero jak skończą nigdy nic nie wiadomo! pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jest nieźle - dobre tempo. Projekt bliski moim gustom Będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 30.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 praca wrze aż miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ""Niech się mury pną do góry" Zaproszenie z miłą chęcią przyjmuję. Podziwiam jak maluchy się uwijają. Super. Pozdrawiam tempo i czekam na ciąg dalszy, oby bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damians 30.04.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam, Naprawdę niezłe postępy.Mam do was pytanie. Czy określiliście budżet w jakim chcielibyście się zamknąć:Ściany, dach, instalacje, piec, okna, drzwi garażowe.Też zamierzam startować z Sadybą, ale ciężko jest mi ustalić budżet (co kogoś ze znajomych zapytam to cena waha się od 1400-3000 za metr - i bądź tu mądry:-)).Sam wstępnie policzyłem, że stan surowy z dachem bez okien powinien wynieść około 170-180 tys - czy jest to możliwe?Czym zamierzacie pokryć dach ? Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 01.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witajcie Też chcemy budować Sadybę. Mamy pytanko ile kosztowały Was fundamenty? Odnośnie zmian to myślimy o powiększeniu ubikacji na dole aby zmieścić prysznic i zlikwidowaniu okien dachowych w garderobach i nad schodami. Myślimy też o zainstalowaniu rekuperatora. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 04.05.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 uff no i nareszcie w domciu!! do damians: jak tylko policzymy ile nas do tej pory wyniosło to od razu napiszę! mogę tylko powiedzieć, że dla ekipy za robociznę za stan surowy bez dachu płacimy 38000 do kasia&janusz: jeśli chodzi o zmiany to powiększona łazienka na dole, jedno okno nad schodami, w garderobie nie będzie, no i schodki zlikwidowaliśmy na dole czyli będzie jeden poziom! jeśli chodzi o koszta, to jak napisałam wyżej nie mamy jeszcze policzone aż wstyd! postaramy się to zrobić jak najszybciej aby wszystko Wam naświetlić! Daro, Tomek i Waldek pozdrawiamy ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZavE 06.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Juz wczesniej zbieralem sie zeby Wam chociaz pogratulowac wspanialej dzialki a takze postepu prac przy budowie domu. Wyglada to rewelacyjnie. Obecnie razem z zona jestesmy szczesliwymi posiadaczami dzialki i przymierzamy sie do projektu domu. Internet przemierzylem wzdluz i wszerz, a jednak chetnie powracam do projektu Sadyba A lub B. W tym projekcie interesuje mnie realna wielkosc kuchni i salonu. Mam ogromna prosbe, czy bylibyscie w stanie zrobic choc po jednym zdjeciu salonu i kuchni od srodka (starajac sie ujac cale pomieszczenie) i zamiescic je na forum. Z gory dziekuje. Pozdrawiam ... no i tylko teraz czekac na wybor koloru dachowki - z pewnoscia wybierzecie dobrze! Na razie to tyle... z niecierliwoscia czekam na kolejne zdjatka z Waszej budowy. EZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 07.05.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 hej ZavE dziękujemy za miłe słowa jeśli chodzi o wielkość kuchni i salonu to szczerze, ciężko będzie uchwycić na zdjęciu realną wielkość ale oczywiście spróbuję!! salon pomimo dwóch drzwi jest nadal ustawny, może nie jest jakąś olbrzymią przestrzenią ale z pewnością wystarczy nam miejsca! POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.05.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z pewnością jest to raj na ziemi przepiękne miejsce,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 07.05.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 09.05.2008 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witajcie Super tempo. Napiszcie którą ściankę przesunęliście aby powiększyć łazienkę na dole i ile ma m kwadratowych. Zamienimy też drzwi dwuskrzydłowe pomiędzy wiatrołapem a holem na jednoskrzydłowe, bo za wąskie mają skrzydła. A jeszcze jaki będziecie mieli strop? Dachówka śliczna i przy wykończeniu ścian klinkierem pasuje ale przy jasnym tynku może wydawać się jednak za pstrokata. Nam podoba się grafitowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 09.05.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 kasia&janusz oto zdjęcie małej łazienki ma ona 2,71m 2,30m na 1,18m strop mamy teriva nova http://img232.imageshack.us/img232/180/resizeofdsc02782pd9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts