kasiajanusz 21.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witajcie!!!Widzę, że pomniejszyliście drzwi wejściowe- jakie ma teraz wymiary? i okno w kuchni a co z tym do górze w lukarnie też pomniejszycie? Wydaje mi się że może dziwnie wyglądać duże okno do góry w lukarnie a pod nim mniejsze.PowodzeniaKasia&Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 22.07.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 hejka drzwi wejściowe zmniejszyliśmy do 111 cm a jeśli chodzi o okno w kuchni, to nie wygląd jest dla nas najważniejszy a funkcjonalność, tego na górze nie będziemy zmniejszać a czy Wy już zaczęliście budować? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 24.07.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 WitajcieJeszcze nie budujemy dopiero chcemy ruszyć w październiku.Na razie zbieramy dane dotyczące kosztów - dzisiaj dostaliśmy wycenę wentylacji mechanicznej - 24 tyś + Vat i chyba będziemy mieli grawitacyjną. Trzymamy za Was kciuki i powodzenia.Kasia i Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataDominik 02.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witajcie. Gratuluję postępu prac Troszkę mnie nie było, a plany rozpoczęcia budowy przesunęły się w czasie. Jak dobrze pójdzie to mamy zamiar na jesień przyszłego roku ruszyć z Sadybą B. Projekt jest, WZ są..czekam na prąd no i zmiany oraz adaptację. Ciieszę się, że publikujecie zdjęcia i komentarze bo to pomaga tym którzy jeszcze się nie zdecydowali do końca w wyborze... kurcze okolice Olsztyna piękne miejsce jak mniemam po tych kilku zdjęciach, chyba się wybiorę przed budową Pozdrawiamy i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 20.08.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witajcie!!!Jak tam Wasze postępy?Kwota, którą podaliście jest duża jest w to wliczona działka?Trzymamy kciukiKasia i Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 20.08.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hej działka?? chcielibyśmy!! działka to drugie tyle instalacje elektryczną mamy już rozprowadzoną, w przyszłym tygodniu wchodzą tynkarze buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 20.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witajcie!!!Męczy dalej mnie ta kwota. Ja myślałam, że tyle nam wystarczy do stanu surowego zamkniętego. Czekamy na dalsze zdjęciaPozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 10.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witajcie!!!!Jak tam budowa. Czekamy na zdjęcia.PowodzeniaKasia i Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 10.09.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 hejka ech budowa budowa ... trochę zwolniliśmy tempo jak na razie czekamy na okna -złoty dąb okna pcv + brama garażowa 17tyś z kawałkiem czekamy na dachówkę (dekarzy) -miedżka z koramic'a czekamy na tynkarzy w tzw międzyczasie Dominik cały czas "coś" robi, bo na budowie ZAWSZE jest "coś" do zrobienia ja korzystając z wakacji ciągle się uczę, robię kurs prawa jazdy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 07.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam sąsiadów, my również budujemy się w Łupstychu - od maja:)...Wasz domek wygląda super...Muszę go koniecznie zlokalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 07.10.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a witamy serdecznie no i zapraszamy w nasze skromne progi!! a Wy w którym miejscu będziecie budować? nad jeziorem? pozdrawiamy :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 08.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mały Łupstych to która część? U nas budowa od strony Dajtek, tuż przed przystankiem "7" w lewo i na góóóóręęęę My tak bardziej przy lesie aniżeli na jeziorem:) ale okolice trafiły nam się przepiękne...śmieję się, że to takie wichrowe wzgórza. Cudowne bliźniaki w jakim są wieku? my mamy 3 - letniego łobuza. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 08.10.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 nasze szczęścia to dwulatki! razem mają cztery lata my też bardziej w lesie niż nad jeziorem oj masz racje, okolica cudna już nie mogę się doczekać! a dzieciaki nasze zapewne będą razem biegać po łąkach i lasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 08.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 To my faktycznie bliscy sąsiedzi:) Mysłałam, ze Mały Łupstych to gdzieś od strony Gutkowa:) Wyszła moja znajomość okolicy... Na jakim jesteście etapie? zaglądałam do dziennika ale tam wrześniowy wpis. My właśnie kończymy dachówkę i czekamy na okna... Nasz domek jest super malutki, więc jak zobaczysz na spacerze takie małe coś za ulicą Mewy i Cyranki to nasz...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 08.10.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 malusi powiadasz? małe jest piękne! ja mam wrażenie, że nasz jest ciut za duży... w końcu ja będę to wszystko sprzątać... ale pocieszam się, że ludzie budują o wiele większe domy, więc nasz należy do rodziny tych mniejszych ech my jesteśmy na etapie dachówki, którą zaczynają kłaść w piątek, w piątek też montują okna a w sobotę tynkarze będą tynkować i obrabiać okna ale będzie się działo w ten weekend Puchatko (ładny nick) czy Wy zamierzacie się wprowadzić niebawem, jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 09.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Asiu jeżeli nie mieszkacie od strony Gutkowa to dla mnie jesteście super bliscy sąsiedzi:):) "Puchatka" od projektu o nazwie Puchatek:) Nie mam pojęcia kiedy przeprowadzka, w sumie nawet tak nam się nie spieszy... Chcielibyśmy zamknąć wszystko przed zimą i spokojnie coś tam skrobać w mrozach... Oj, weekend faktycznie szykuje się szalony, mam pytanie: gdzie zamawialiście okna? pozdrawiam iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 09.10.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Iwona, okna zamawialiśmy w PLUSIE http://www.okna.olsztyn.pl są to okna ALUPLAST skusiły nas ich ceny który wypadły naprawdę korzystnie w porównaniu do innych... od nich braliśmy też bramę garażową pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 12.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dziekuję za link, nam zależy na aluplaście ale byliśmy tylko w hali Uranii. Trochę Pani mnie zdenerwowała, ponieważ "zapomniała" wycenić 2 (słownie: dwóch) okien balkonowych... - kwestia 2 tys. złotych:) jeszcze raz dziekuję, mam nadzieję że u Was okna już wstawione... pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 12.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 hej Iwona tak u nas już okienka, brama garażowa i drzwi zewnętrzne są już na miejscu, tylko na łukowe czekamy 7 dni dłużej ale o tym wiedzieliśmy od początku, jeśli chodzi o firmę plus, możemy ich spokojnie zarekomendować! porównajcie ceny! pozdrawiam ps: oglądałam Wasz( mam nadzeję, że nie pomyliłam) projekt --jest śliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasienka09040509 13.10.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam Was serdecznie!! Na początku, nie będąc oryginalną, chciałabym Wam pogratulować prac, które już macie za sobą! Jestem pełna podziwu! Od dawna śledzę co się dzieje na Waszej budowie. Projekt "Sadyba" bardzo mi się podoba, z pewnością w przyszłości wybuduję taki domek (o ile będzie mnie stać, bo czytałam, że Wy już wydaliście mnóstwo pieniążków, a końca nie widać...). Byłabym wdzięczna, gdybyście wstawili zdjęcie salonu z tej strony, że tak powiem, od zewnątrz domu, a nie od klatki schodowej. Wiem bowiem, że living ma 35m, a na tym ostatnio dodanym zdjęciu wygląda na bardzo mały... Jeszcze raz pozdrawiam i życzę szybkiego postępu dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts