agapiotr 26.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Miejsce dla Was Zapraszamy i pozdrawiamy Aga i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 W końcu sie doczekaliśmy dziennika .Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.04.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 a dziękujemy Aga i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Aguś nie wiedziałam, że aż takie przejścia mieliście z tą budową. Ale w sumie dzielnie się spisaliście i spieliście, a teraz piękne widoki prezentujecie. Bardzo gorącą Wam kibicuję i cierpliwie czekam na dalszy rozwój prac. I jeszcze pytanko, jak dużo materiału (mniej więcej) poszło Wam na tynki? I jak długo się to robiło? Czy przy takiej pogodzie jaka jest teraz można powiedzieć, że tynki gipsowe schną dość szybko? Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.04.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 miło że zajrzałaś Edytko,hihi dziękujemy za doping a jeśli chodzi o tynki, poszło nam 7 palet (ok. 53 worki na 100m2) , 5 było w cenie a za 2 dodatkowe musieliśmy dopłacić, myśle że pogoda tynkom służy, ładnie schną pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Uuuuu... troszku sporo tego tynku No ale akurat na tym nie da się zaoszczędzić Jak mus to mus U mnie wyjdzie tego mniej, bo mniejszą mam chałupkę, ale i tak będzie tego tony Przypomnij mi kiedy dokładnie skończyli tynkować i kedy planujesz galzurkę kłaść??? Bo skoro tak szybko schną, to chyba już niedługo pora na wykończeniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.04.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wiesz Edytko, wszystko zależy jak masz wymurowane ściany, u nas pan tynkarz szacował że te 5 palet spokojnie wystarczy...no ale sama widzisz, tu troche narzucić, i tam troche i sie uzbierało A z tym schnięciem...skończyli tynkować 9 kwietnia, góra schła już ciut wcześniej, jest koniec miesiąca i i w zasadzie górze jeszcze troche brakuje, myśle że za jakieś 2 tyg przy takiej pogodzie i wszystko będzie suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 30.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witajcie! Gratuluję dziennika, no i przede wszystkim budowy. Troche przeszliście, ale chałupka rośnie, a właściwie kwitnie. Nie ma się co zrażać niepowodzeniami, tylko iść do przodu. A to co było złe już za Wami. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.05.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dziękujemy za odwiedzinki Haniu Również życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gratulacje Bardzo ładny dom macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzięki andzik, wasz też sie ciekawie zapowiada oczywiście czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wylewki w jeden dzionek. Jestem w szoku!!! To znaczy super!!! Ja też przygotowuję się do nich i cieszy mnie, że tak szybko (mam nadzieję) też będę je miała. Aguś to już niedługo koniec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.05.2008 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Edytko,ja już zaczynam sie pakować A tak serio to jeszcze sie troche zejdzie, no ale już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Z wypiekami na twarzy czekam na same dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aga chętnie zobaczyłam bym twój domek ale moje łącze odmawia współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.06.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Edytko dzis troche popisze, bo działo sie oj działo i w zasadzie dalej sie dzieje Sylvia mam nadzieje że łącze sie ogarnie i pozwoli Ci obejrzeć nasze dzieło Ja Twoje na szczęście widziałam i to nie raz Gratuluje ładniutkiego domku! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Agunia bardzo bardzo ale to bardzo cieszę sie, że jesteś już na finiszu. To jest pewnie najpiękniejszy moment budowy. Masz już upatrzone jakieś mebelki? Fotek nowych nie widzę. Łazienki chciałabym oblukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.06.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Oj zgadza sie, radość niesamowita Co do mebelków to zabieramy te które mamy, bo na razie będziemy zamieszkiwać tylko dół, górą zajmiemy sie w późniejszym terminie. Fundusze zaczynają sie kończyć a jeszcze tyle do zrobienia Mam nadzieje że uda mi sie dziś uaktualnić galarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.07.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Aguś dla męża to teraz musisz zastosować okład z młodej piersi i zobaczysz jak szybko powróci do zdrowia. Koniecznie uzupełnij galerię, to zobaczę łazieneczki w całej krasie. Aga i Piotr... zamieszkali na ul. Słonecznej... Bardzo ładnie to brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.07.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 O tak, okłady są niezbędne Fotki wrzuce pewnie koło soboty, jak już fugi będą Taak, ul.Słoneczna no całkiem ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts