skrzypekps 26.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 czy ma ktoś może informacje na temat firmy Blach-Dom ?? Cenowo oferta jest dobra tylko jakościowo jak to wygląda, z jakich balch oni robią ??mam tez propozycje od Blachotrapezu...którą firme wybrać i dlaczego a może macie inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 26.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 miałem wiele razy kontakt i możliwość kładzenia Blachy Prószyński, wszystko po paru latach jak nowe,do tego można dostać całe elementy towarzyszące jak gonty ,wiatrownice itp .Mnie się dobrze kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 29.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Mam blachodachowke firmy POLONICA, luna mat, od kilku lat na dachu, jestem zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts