btx 26.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tu proszę o wpisywanie komentarzy do dziennika budowy Adeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 26.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 btx, gratuluję Dzidzi. Dzidziusiowi życzę zdrowia, a Rodzicom tylko kilku nie przespanych nocy. To dziewczynka czy chłopiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 27.04.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 jest dziewczynka, urodziła się w połowie marca, ma na imię Marta i w ogóle jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 27.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hej! Czy tylko ja nie widzę zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 27.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 ja też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 27.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 nie widzicie w ogóle zdjęć????U mnie otwierają się bez problemu...Spróbuję z tym powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 28.04.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 OK jednak u mnie się też nie otwierają Próbowałem z Picasy i z onetu, ale ani z jednej ani z drugiej strony nie działają... Nie wiem czy się z tym uporam, dlatego zapraszam do oglądania zdjęć z albumu: Katalog zdjęć z budowy Adeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja również nie widzę zdjęć w dzienniczku ..... nie szkodzi, są widoczne w Picasa Powodzenia i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 05.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 weekend się skończyl, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 07.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dziennik uaktualniony po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 19.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Fajnie sobie popatrzeć jak to "kiedyś" było Jak cieszyła każda nowa warstewka bloczka betonowego........eehhhhhhhhhhh... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 20.05.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 btx jesteś "krok" przed nami - u nas ekipa zjechała i zaczęła wczoraj - tak więc z ciekawością obserwuję postępy u Ciebie pozdrowienia Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 20.05.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ola napisz coś więcej na forum, jaką wersję budujecie? jaki garaż i ogólnie jakie zmiany wprowadzacie w projekcie?System gospodarczy czy ekipa od 0 do końca? pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 21.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Fajnie sobie popatrzeć jak to "kiedyś" było Jak cieszyła każda nowa warstewka bloczka betonowego........eehhhhhhhhhhh... oj tak, tak btx, zastanawiałeś się czym kiedyś wykończysz schody (chodzi o bok schodów i górny łuk). Moje schody właśnie mnie "wykańczają", żałuję, że nie murowałam od razu z cegły klinkierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 22.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 szczerze mówiąc narazie o tym nie myślałem. Najprawdopodobniej płytka klinkierowa taka sama jak cokół dookoła domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 23.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 tylko jest problem z zewnątrzną strona łuku, no bo jak przykleić tam płytkę? Jest przy tym trochę zabawy, trzeba ciąć każdą płytkę na pół. U mnie będą tak robić, jak coś będze widać to wkleję fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 29.05.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 btx napisz i wklej coś jak idą postępy na placu budowy u mnie początek tak fatalny, że nawet pisać mi się nie chce pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 30.05.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 dziennik uaktualniony - zapraszam Ola co strasznego się dzieje??? Może cię poratujemy jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savo 02.06.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam,btx - jeśli planujesz zrobić słup na tarasie i póżniej obkładać go czymś (np. kamieniem jak u mnie), proponuję od razu go wylać w trapezowym obrysie, a nie jak w projekcie o stałym kwadratowym przekroju. Ułatwi to nieco późniejsze prace. Swoją drogą nie widzę stopy dla tego słupa - czu jest planowany ? Pozdrawiamsavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 02.06.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Słup oczywiście jest - stopa częściowo widoczna na pierwsszych zdjęciach z ławami w lewym dolnym rogu. Tyle że nie będzie miał skośnych ścian jak w projekcie tylko pionowe, obłożone klinkierem. Nie bardzo rozumiem propozycję z podstawą trapezową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts