trójeczka 26.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Będę miał w domu dwie witryny. Mam zamiar założyć na nich rolety zewnętrzne. Witryny będą nieotwierane. Dziś gość od ktorego będę kupował okna i rolety zadał mi pytanie jak będę mył rolety od wewnątrz, skoro okna są nieotwierane? On za bardzo rozwiązania na to nie ma. Szukałem odpowiedzi na forum, ale jakoś nie mogłem znaleźć.Opiszcie mi swoje doświadczenia w użytkowaniu i myciu takich rolet. Witryny są dość duże 220x235 cm. Rolet nie można zdjąć (chyba), bo skrzynki będą schowane (system beclever). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trójeczka 01.05.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Czy nikt nie ma doświadczeń lub pomysłów na umycie rolet od wewnątrz przy nieotwieranych oknach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 01.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Pancerz da się wyciągnąć. To jest trochę roboty, ale ostatnio mi zmieniali to chyba więcej niż pół godziny na roletę nie poszło. Ale czy to dobry pomysł jako rozwiązania tego problemu to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 01.05.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Podłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 01.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Słyszałam o podklejaniu gąbeczek do witryn - na całej szerokości i kilkukrotnym opuszczaniu wte i nazad. Sprawdza się szczególnie przy roletach ciemnych. Ale z uwagi na pewną przaśność tego patentu i wrodzony pedantyzm, planuję wszystko otwierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 02.06.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Dziś na YT znalazłem super patent na mycie rolet przy oknach typu FIX! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę - Mycie rolet w oknach bez funkcji otwarciaPolecam. Dla mnie to super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts