amatlea 26.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Kupiłam deskę Duravit Vero wolnoopadającą. Na miskę wc dopiero czekam. Mam problem z deską ponieważ nie wiem czy jest sprawna - zupełnie nie znam sie na tych mechanizmach ... Na chwilę obecną, tzn. bez miski deska nie opada wolno - czy za wolne opadanie jest odpowiedzialny dopiero ten mechanizm, którym przyczepię ją do miski? Znajomy, który pracuje w salonie łazienkowym powiedział, że moja deska jest z całą pewnością popsuta, ponieważ nawet teraz powinna wolno opadać, mimo, że nie jest do niczego przyczepiona... Zdenerwowałam się Sporo kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 28.04.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Może ktoś jednak wie? Czy za wolne opadanie odpowiadają te zawiasy, którymi przyczepia się deskę do miski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 u nas dopiero jak zamontowaliśmy zaczęła opadać wolno (inna niż duravit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 29.04.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ufff- dzięki Czyli jest szansa, że będzie dobrze. Też mi się tak wydaje, ale po tym jak mnie kolega nastraszył zaczęłam się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 11.07.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Czy ktoś ma taką deskę? Hydraulik zamocował mi ją już dawno temu,a ona cała "lata"... Nie wiemy z mężem, jak ją przymocować,bo brak instrukcji montażu (chyba wyrzucona).Bardzo proszę o pomoc. Dzięki GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 11.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Już dzięki Zalatwione! Znajomy hydraulik rozmontowal cala miske sedesowa i znalazl brakujaca czesc, ktora wpadla w otwor do montazu deski Deska uratowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 29.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ...opadającą. Prosze o podzielenie się opiniami, szczególnie na temat deski, bo to z tym wolnym opadaniem to róznie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 01.02.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja mam duravit vero z deską wolnoopadającą, ale jeszcze praktycznie nie używaną - na chwilę obecną opada faktycznie wolno i jestem zadowolona. Ponoć deski Duravitu działają w miarę długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 05.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Poza amalteą nikt nie ma duravita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 05.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 my mamy duravit-deska przestała wolno opadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 05.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No nie straszcie Ja wprawdzie mam Roce ale nie wyborażam sobie żeby przestała wolno opadać A czy to nie jest czasem jedynie kwestia poluzowania zawiasów? Wiem że mój "fachowiec" na początku tak założył deske że też nie chciała wolno opadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 05.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nasza na początku wolno opadała,potem coraz szybciej a teraz juz bardzo szybko.Hamulec nadal działa ale juz nie tak jak rok temu. Mój mąż stwierdził ze nie ma tam juz nic do wyregulowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Oj !! To co, wziąć zwykłą? Cholera, a tak się napaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 07.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 mi powiedziano w sklepie że wszystkie deski wolno opadjące predzej czy później przestają ,,wolno,, opadać bo jak np. ktoś przyjdzie w gości i zamknie na siłe tą deske to już zaczyna się psuć oczywiście odrazu tak się nie stanie,więc kupiłam z normalną deske:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 07.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Z powodów podanych przez Izabelę - oraz z powodu tłumu młodzieży przewijającej sie przez nasz dom - zrezygnowaliśmy z deski opadającej wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Kurcze, ale ta deska normalnoopadająca to ciężka jest. Większość ludzi jest przyzwyczajona do takich byle jakich desek za parę złotych, ja zresztą też i już sobie wyobrażam te łomoty przy "opadaniu", bo przecież wszyscy będą to popychać ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 07.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ale przynajmniej będzie działać A tak poważnie - mamy takie deski od 15 lat i owszem kilka razy huknęło, ale dzieci podrosły i razem z pozostałymi się nauczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To w takim razie wydam zakaz opuszczania deski przez osoby postronne (czyli wszystkich oprócz mnie). O! Przecież to zadziała w obu przypadkach! Nie będą popychać to: a) wolnokłapiąca się nie zepsuje b) normalnokłapiąca nie będzie łomotać. No tak, tylko dalej nie wiem którą wziąć Zatem posłużę się kryterium cenowym, bo już mi nic innego nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 08.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bierz Starcka... Akurat mam Starcka 1, ale po dwóch latach opadanie takie jak na początku... Za to Keramag już nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Łomatko! Ktoś jeszcze jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts