darek77777 27.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 moze ktos miał takie zdarzenie jaka musi byc odleglosc od tej stodoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 27.04.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak to prawdziwa stodoła to ja bym chciał jak najdalej mieć od tego swój dom. To się cpali jak cholera. Ale w przepisach nie chce mi się szukać. Zapewne ktoś pamięta i zaraz ci podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek77777 28.04.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 dzieki juz mam musze sie odalic na 8 metrow cale szczescie ze juz tam nic nie trzyma .Postoi moze jeszcze z 2lata mocniej zawieje i byla stodola a pomyslec jak by tam cos chodowal na odswierzacze wydal bym majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 28.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Kolego sympatyczny w stodole nie trzyma się trzody lecz płody rolne. Trzoda tudzież inne bydło mieszka w chlewni, oborze, stajni, owczarni, kurniku. Czyli sprawddź jeszcze raz te odległości tym razem dla stodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek77777 29.04.2008 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 drogi przyjacielu Marcinie stodola uznaje sie budynek drewniany lub czesc czyli szczyty i nie wazne co trzyma sie tam a tak na marginesie owce czy krowy sasiad tez moze mi wprowadzic do tak zwanej stodoly jak ma filary murowane.I nie mam na to wplywu. Jest to budynek nie w całosci murowany wiec łatwo palny( p.przeciw pozarowe ) i 8m musi byc od np budynku murowanego a takiego samego czyli drewnianego chyba z raz tyle. dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 drogi przyjacielu Marcinie stodola uznaje sie budynek drewniany lub czesc czyli szczyty i nie wazne co trzyma sie tam ...... raczej napisz "ja uznaję", bo nazwa stodoła jest zarezerwowana dla okreslonego typu budynku.... polecam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Stodo%C5%82a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts