ArtMedia 11.09.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam. Kupiłem kilka zaworków termostatycznych Heimeier i co mnie zaskoczyło? Brak uszczelki w połączeniu stożkowym ze śrubunkiem?!?Stożek jest w mosiężnej obudowie zaworu, a półokrągła krawędź w metalowym nyplu tworzącym komplet z zaworem. W jedną całośc połączone śrubunkiem.Czy rzeczywiście będzie szczelne bez o-ring-u? Metal w metal? Rozumiem, że mosiądz, ale trzeba będzie prawie gwint urwać, aby tak docisnąć... Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 11.09.2003 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 )) niezły "zawój" popełniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Jeśli jest to stożek to uszczelnienie jest zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts