magdaCIESZYN 27.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 zastanawiam sie na rynnami firmy marley, kaczmarek oraz gamrat, jakie wy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 27.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak plastiki to Marley a jak stalowe to Lindab bądź Planija siba. Ja osobiście polecam stalowe bo po plastikach to same złe doświadczenia mam np. Aktualnie w domu w którym mieszkam mam wawina i nie dosyć że się odkształcają to jeszcze kolorek tracą. Natomiast Marley u mojej siostry kolor grafitowy strona południowa zaczynają się robić takie plamki-przebarwienia ale nie jest to bardzo widoczne z dalszej odległości więc nie tak źle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 plastikowe marley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester-79 27.04.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ja mam simby metalowe plastikow nie chce bo widze ze sasiad ma 3 lata i sa problemy pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja mam plastikowe Gamrata. I powiem, że na razie jak przygrzeje wiosenne słoneczko to skrzypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 28.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja mam stalowe Galeco. Są trochę głębsze od innych - podobno to plus. Co o tym produkcie wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 28.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Przyłączę się do wątku bo sam chcę kupić. Zastanawiam się pomiędzy marley a wawin. Sprzedawcy polecają mi wawin, a z własnego użytkowania znam marley i wiem, że po kilku latach użytku nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 28.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja mam plastikowe Wavin - założone w zeszłym roku tak więc jeszcze nie przetestowane porządnie. Znajoma równiez ma wavina już kilka lat i póki co nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 28.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 My mamy metalowe Plannja siba i nie narzekamy, co prawda użytkujemy je dopiero od grudnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts