Malobert 28.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ile zapłacić młodemu chłopakowi do pomocy za godzinę ?Mała miejscowość, prace różne, "przynieś, zanieś...." pracy na kilka godzin dziennie po południu, na terenie wokoło budynku, później latem więcej pracy przy wykończeniówce, pracowałby razem ze mną. Jakie są wasze propozycje, ile płaciliście młodzieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 28.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Za podobną pracę ale przy układaniu kostki brukowej więc czasem się trafi cięższe pomachanie łopatą płacą średnio 7-8zł za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 28.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ja płace7 pln netto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 28.04.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Podawajcie proszę jakiej wielkości są miejscowości w których zatrudniacie kogoś do pomocy, ewentualnie bliskość większych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 28.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Cena którą podałem to duża wioska około 20km od częstochowy. Jest to kwota "do ręki" bez żadnego papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 28.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ile zapłacić młodemu chłopakowi do pomocy za godzinę ? Mała miejscowość, prace różne, "przynieś, zanieś...." pracy na kilka godzin dziennie po południu, na terenie wokoło budynku, później latem więcej pracy przy wykończeniówce, pracowałby razem ze mną. Jakie są wasze propozycje, ile płaciliście młodzieży ? Jesli to mała miejscowość i prace typu "przynieś - zanieś" to dałbym ok 5pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 28.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ile zapłacić młodemu chłopakowi do pomocy za godzinę ? Mała miejscowość, prace różne, "przynieś, zanieś...." pracy na kilka godzin dziennie po południu, na terenie wokoło budynku, później latem więcej pracy przy wykończeniówce, pracowałby razem ze mną. Jakie są wasze propozycje, ile płaciliście młodzieży ? Jesli to mała miejscowość i prace typu "przynieś - zanieś" to dałbym ok 5pln. Kurka wodna....jakbym mógł brac pomocników za 5 pln to bym się na leżaku z piwem umościł i nie ruszał palcem. Mój brat dużo duuuużo młodszy małolat - jako student sobie dorabia u developera przy elektryce. Jakieś tam bruzdy porobi, coś podkuje, biega po pietrach z karteczkami i liczniki okleja. Raz się narobi jak wariat, a czasem to taka raczej zabawa. Praca także na czarno i się wielce zastanawiał czy za 100 pln dniówki to wychodzić z domu (pracuje 8-10h) czyli stawka od 10 pln/h w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 28.04.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ile zapłacić młodemu chłopakowi do pomocy za godzinę ? Mała miejscowość, prace różne, "przynieś, zanieś...." pracy na kilka godzin dziennie po południu, na terenie wokoło budynku, później latem więcej pracy przy wykończeniówce, pracowałby razem ze mną. Jakie są wasze propozycje, ile płaciliście młodzieży ? Jesli to mała miejscowość i prace typu "przynieś - zanieś" to dałbym ok 5pln. Kurka wodna....jakbym mógł brac pomocników za 5 pln to bym się na leżaku z piwem umościł i nie ruszał palcem. Mój brat dużo duuuużo młodszy małolat - jako student sobie dorabia u developera przy elektryce. Jakieś tam bruzdy porobi, coś podkuje, biega po pietrach z karteczkami i liczniki okleja. Raz się narobi jak wariat, a czasem to taka raczej zabawa. Praca także na czarno i się wielce zastanawiał czy za 100 pln dniówki to wychodzić z domu (pracuje 8-10h) czyli stawka od 10 pln/h w górę. a jak duża miejscowość ? U siebie słyszałem (miasto do 40tyś), że znajomy robi komuś klinkierowy płot i zatrudnia "żurów" za 10zł/h ale musi się ich naprosić i jeszcze stawia im piwo (mam nadzieje, że dopiero po robocie:) ) a oni w zasadzie są tylko na posyłki bo nic innego nie potrafią, skolei na etatach w okolicy - w mniejszym miescie ludzie pracują w podobnej branży po 7,5zł minus podatek, ale plus potem jakaś premia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Moim za takie prace sprzątająco -konserwatorskie 7 zł na godzine miasto 150tyś mieszkańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 29.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Umówiłem się na 8 zł, mam nadzieję, że nikogo nie obdzieram ze skóry, ani nie przepłacam, roboty jest dużo, a ja chcę po prostu płacić normalnie. P.S. Chłopak jest nieletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 29.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zazdroszcze wam, w W-wie pomocnik nie przyjdzie do pracy za mniej niz 12/h a jak cos konkretnego umie, to ponizej 15/h nawet nie chce gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zazdroszcze wam, w W-wie pomocnik nie przyjdzie do pracy za mniej niz 12/h a jak cos konkretnego umie, to ponizej 15/h nawet nie chce gadac... 7zł za parce konserwatorsko-sprzatające jak układaja/cyklinują/lakerują/ parkiet maja 20-30zł z metra zalezy od wzoru..czasem jest niepoliczlne wiec za roboczogodz biore 25 zł netto a oni dostaja 15 zł na h takie życie ale to juz dotyczy 2óch na dwunastu moich ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 30.04.2008 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Zazdroszcze wam, w W-wie pomocnik nie przyjdzie do pracy za mniej niz 12/h a jak cos konkretnego umie, to ponizej 15/h nawet nie chce gadac... no tak, ale weź pod uwagę, że to Wa-wa, inne koszty życia i wyższe zarobki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 30.04.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 sadze ze 7zl na godz to raczej ok ale zalezy jak bardzo chlopak bylby ekspoatowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 u nas byl pomocnik w zeszlym roku najpierw za 6 zeta a potem dostawal 7 ciezka praca przy budowie domu od podstaw. byl to jedyny pomocnik jedynego majstra wiec niezle sie narobil za przeproszeniem byl jednak bardzo tępy z przeszloscia kryminalna a jego atutem byla tylko tezyzna fizyczna ... teraz majster ma pomocnika za 8 zeta - tynkuja komus chalupe. pomocnik robi szpryce a pozniej zaciera, przygotowuje material itd. majster przygotowuje listwy i tynkuje okolice torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Grabski 30.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jesli to mała miejscowość i prace typu "przynieś - zanieś" to dałbym ok 5pln. Za 5 pln to sam sobie pobiegaj poprzynoś i popodawaj a potem pozamiataj i spadaj do Jerozolimy bo tam twoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 01.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 w mojej miejscowości (malutka wieś w woj. podlaskim) płaci się 10 zł/godz.Pracuje się po 10 godz dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianooo 09.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 carringtontomas z tymi 5-cioma złotymi przesadziłeś. Szanujmy się. Ja daję 10zł, 1000zł w jedną czy w drugą stronę to grosze w porównaniu z inwestycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 09.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 1000zł w jedną czy w drugą stronę to grosze w porównaniu z inwestycją. Też tak mysłaełem jak byłem w okolicy stanu "0". Teraz jestem po tynkach i zmieniłem zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 06.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Sochaczew 55 km od Warszawy nie mniej niż 10/h poniżej to nawet rozmawiać nie chcą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts