mona-32 28.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Właśnie położyliśmy kostkę na tarasie i muszę przyznać,że nawet ładnie będzie to wyglądać ,narazie nie wkleję zdjęć bo przykryta jest żwirkiem i niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza81 28.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam,my tez myslimy o zalozeniu kostki na tarasie.Chetnie zobacze jak ona wyglada,sadze ze lepiej sie sprawdzi jak płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 28.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tylko cały widz polega na tym z czego są spoiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 29.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 właśnie też taki taras planujemy, podpowiedz proszę jak sie go wykonuje czy robi sie podmurówke czy sie tylko podsypuje? U nas jest wysoko dom więc trzeba bedzie niezle go podwyzszyc. Zdjęcia chętnie zobaczę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.04.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 mam na działce i na taras zadaszony srednio sie nadaje po imprezie z grillem trzeba uzywac sprzetu cisnieniowego - dzieci+keczup i musztarda+ wdeptany banan itd. Niby nie ma tego dużo ale co-szczotką skrobać? mop nie wchodzi w grę. Ewentualnie zlac wodą z węża ale nie wszystkie zabrudzenia tymn sposobem schodzą jak wy sobie z tym radzicie? czekacie na deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 04.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam. Również myślę, że będzie to średnio praktyczny materiał na wykończenie tarasu i do tego dość ciężki i jeśli coś jest pod tarasem jakieś pomieszczenie Np garaż to waga gra tu rolę. Pozdrawiam PS d5620s odechciało mi się grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts