Pearl 11.09.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Mam człowieka, który zgodził się zrobić mi wykop 1,5m głęboki (jeszcze nie znam dokł. wymiarów oczka, ale powiedzmy, że będzie tego około 60m3 ziemi) za 15zł za m3. W cenie jest zdjęcie czarnej ziemi na osobną kupę, i rozwiezienie "żółtej" reszty (około 30m od oczka mam rów do zasypania). Gość musi dojechać do mnie 10km i nie liczy sobie za dojazd. Pomóżcie!!! Będzie (lub nie) kopał już w sobotę. Zgodzić się czy szukać dalej? Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.09.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Zastanów się nad spychoładowarką. ok-30-50 zł z godzinę pracy . Przypuszczam, że wyniesie cię ta sama impreza jakieś 200 - 300 zł. Maszyna także można "posegregować" humus i glinę. Od razu ją rozwiezie. Pozostanie tylko Tobie wyrównać brzegi oczka i oczywiście uporządkować teren po koparce. Jeśli teren mas juz uporządkowany i nie chcesz wpusczać cięzkiego sprzętu to rzeczywiście tylko kopanie ręczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 12.09.2003 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Jestem w lekkim szoku. Przed chwilą umówiłem się wstępnie z facetem który wykopie mi staw za 6zł za m3 ! Za niewiele więcej rozwiezie ziemię tam gdzie chcę w promieniu 50m. Przypomniałem sobie o wodociągu, który lada dzień "zapuka" do naszej bramy. Niskia cena jest chyba efektem stawek "państwowych", ale nie wnikam. Co mnie to... Jeśli wszystko pójdzie dobrze za tydzień będę miał problem z głowy ! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts