marnika 29.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zapraszam wszystkich do komentowania, choć teraz to nie ma czego komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.04.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witamy wsród nowych inwestorów ,zycze powodzenia w załatwianiu formalnosci i czekam na zdjecia z waszej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.05.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ja również życzę powodzenia w budowie , tym bardziej że zaczynamy mniej więcej w tym samym czasie budowę, czyli w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ale jesteście aktywni! Gratuluję i życzę dalej tak szybkich postępów - najpierw w papierach (urzędach) potem na budowie!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.07.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Zasuwają aż miło i tak trzymać. Sprawnie wam poszło z tym prądem, szkoda ze nie wszystkie zakłady energetyczne są takie sprawne. Powodzenia w kolejnych etapach budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 16.07.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Gratuluję postępu, nasze auta nie utonęły (na szczęście), ale piasek, a teraz ziemia wsiąka w działkę i wcale nie widać tej ilości...Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Działeczka super, domek też To teraz jeszcze parę dni i możecie kopać fundamenty Pozdrawiam. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 01.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam. Gratuluję uzyskania PNB! Ja myślę że przed zimą spokojnie zdążycie zrobić strop strop! Życzę powodzenia! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ławice zauważyłem , z wodą będą problemy niestety, może spróbujcie wykopać jakąś głębszą dziurę, taką mini studnię, może zbierze trochę wody i wtedy przepompować do tego Waszego rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 14.08.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzięki. Coś trzeba będzie wymyślić. Słyszałam gdzieś lub czytałam, nie wiem dokładnie, ze można dać do fundamentów na dół jakieś folie, ale woda to jest woda- i tak wyciśnie.... Może rzeczywiścietak, jak Leszku piszesz z tą studnią tymczasową to niezły pomysł, a woda nam się później do podlewania przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.08.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 izolacja z Dietermana np, dzisiaj znowu podtopiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.08.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Skąd ja znam te problemy z wodą , widzę, że niestety i was to nie omija, oby tylko później pogoda i warunki dopisywały. u nas stan "0" został podniesiony o jeden bloczek, może Wy też to takie rozwiązanie przemyślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 19.08.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 U nas stan "0" zaczyna się na 30 cm, więc chyba nie jest źle. Zresztą po wybudowaniu domu i tak będziemy podnosić teren dookoła domu. Trzeba nawieźć mnóstwo ziemi i wysypać od domu na zewnątrz pod małym spadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 W dzienniku przeczytałem, ze jednak będziecie mieli stan "0" 60 cm powyżej obecnego poziomu gruntu i to jest bardzo dobre rozwiązanie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 26.08.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 W dzienniku przeczytałem, ze jednak będziecie mieli stan "0" 60 cm powyżej obecnego poziomu gruntu i to jest bardzo dobre rozwiązanie rozwiązanie Tak, wyprostowałam to, bo mąż mnie zbeształ, że brednie wypisuję i mi powiedział: 30 cm ponad poziomem projektowanym (30cm). Z tego wyszło 60 cm i tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Pierwsze koty za płoty...gratki za wylanie ławy fundamentowej ...teraz już będziecie mieli z górki. Dużo dobrego, trzymam kciuki i będę śledził postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 zaszałowane, a zdjęć nie ma, ale z drogi widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 08.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, Leszku, ostatnie szlify się robią, w piątek, albo sobotę zalejemy.... Zdjęć nie ma z prostego powodu: szalowanie było po godzinach pracy męża czyli od 16.00 do 19.00, a wtedy już jest ciemno. Jakość zdjęć jest raczej mizerna i na dodatek z telefonuAle co tam! Dwa wkleję:http://img84.imageshack.us/img84/8809/dsc00665sg3.jpg http://img84.imageshack.us/img84/6403/dsc00666lx9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Gratuluję - widać znaczne postępy! Ale coś mi się zdaje, że podobnie jak my będziesz miała morze z głowy i to nie ze względów finansowych, a z powodu obrzydzenia do piasku... Chyba trochę tego wrzuciliście Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 30.10.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Gratuluję - widać znaczne postępy! Ale coś mi się zdaje, że podobnie jak my będziesz miała morze z głowy i to nie ze względów finansowych, a z powodu obrzydzenia do piasku... Chyba trochę tego wrzuciliście Pozdrawiam aka No, Aka- na piasek nie pójdzie patrzeć. Wczoraj dowiedziałam się, ile tego piachu weszło: 152 tony. Zobaczymy, jak siądzie na wiosnę to ile trzebaby dowieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts