jamles 23.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 I jak to wygląda? Leszku- dałeś mi wtedy namiary na Mariana D. wygląda bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 sufit tyż fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witaj kominy masz murowane z cegły, planujesz jakiś wkład do dymowego?? i oczywiście choć spóźnione to szczere gratulacje za wykonanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 09.07.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No Leszku- też mi się podoba ten strop. Nawet 2 razy musiałam na niego wejść, a kurczę bałam się jak szlag.... Przyjechałam wykosić trawę, a były upały i mąż mi dzwoni z pracy, żeby jak młodsza zaśnie żeby wejść i podlać go.... Ale dałam radę! naLeśnik- nie będziemy dawać żadnego wkładu do komina dymowego. Dzięki za gratki z okazji wylania stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a już myślałem, że mam omamy z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 17.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a już myślałem, że mam omamy z tymi oknami Nie Leszku- nie masz omamów. Zamówiliśmy okna- nie czekaliśmy tak długo, jak to miało być. Przez prawie 2 tygodnie dystrybutor okien trzymał je u siebie, ale dłużej nie mógł, bo miejsca nie miał i trzeba było montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Domek fajnie wygląda z dachem marnika pamiętaj o wytynkowaniu całego komina łącznie ze stryszkiem. Ja zapomniałem o tym i teraz ręcznie muszę to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 15.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Hej Widzę że u Was tyle się dzieje i tynki już zrobione, super... a my dalej bez dachu nad głową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.11.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki NaLeśnik będę pamietac o tym. sylwiap-w29 no- nie zaprzeczam. Lecimy z tą budową. Po tynkach będzie woda i C.O. A potem dalej. Mam nadzieję do czerwca- lipca się wyrobić. Muszę jeszcze poszukać jakiegoś glazurnika. Nie martw się- też skończycie ten dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://img692.imageshack.us/img692/3810/awath.jpg z tym mieczem będziesz po wsi chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 17.11.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tak, Leszku i robić porządek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tak, Leszku i robić porządek.... w takiej cichej i spokojnej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Was aniołek ode mnie uściśniei przekaże serdeczne życzeniaz okazji Świąt Bożego Narodzenia.http://img195.imageshack.us/img195/7678/3997x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 30.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Gratulacje postępów. U Was to juz blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witaj, Jestem na etapie wybierania parapetów. Czy mogę prosić o zdjęcie zbliżenia zakończenia parapetu i info czy jest to półwałek czy ćwierćwałek? Bardzo ładny kolor tych parapetów. Czy to jest naturalny kolor, z czego są wykonane i jakiej grubości? Kto je wykonał? Pzdr. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107218.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 12.03.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witaj, Jestem na etapie wybierania parapetów. Czy mogę prosić o zdjęcie zbliżenia zakończenia parapetu i info czy jest to półwałek czy ćwierćwałek? Bardzo ładny kolor tych parapetów. Czy to jest naturalny kolor, z czego są wykonane i jakiej grubości? Kto je wykonał? Pzdr. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107218.htm Przepraszam za wpis w niewłaściwym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 18.03.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Nie szkodzi- nic się nie stało Odpowiadam na pytanie: Mamy MDF 3cm grubości, ćwierćwałek, kolor orzech. Znalazłam podobne parapety na takiej stronie: http://www.kajex.pl/parapety.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 18.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Nie szkodzi- nic się nie stało Odpowiadam na pytanie: Mamy MDF 3cm grubości, ćwierćwałek, kolor orzech. Znalazłam podobne parapety na takiej stronie: http://www.kajex.pl/parapety.htm Próbowałam je zamówić, ale niestety Kajex wycofał ten model. Czy Ty też kupiłaś w Kajexie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 15.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Marniko, dopiero wczoraj natknęłam się na Twój dziennik:) i z pewnością nadal będę obserwować! Jaką powierzchnię użytkową na Wasz domek? Bo z tego co widzę, będziemy budować podobny, tylko garaż nie w bryle budynku. Mamy podobnie jak Wy, na poddaszu cztery pokoje, dwa dla naszych dwóch córek i trochę się obawiamy, czy nie będą one dla nich za małe (oczywiście za jakiś czas). Jakie macie rozmiary tych pokojów dla dzieci? Jak to "w praktyce" wygląda? Małe? Wystarczające;)?Pozdrawiam forumowiczkę z forum rybnickiego.PS. Twój mąż naprawdę zdolny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts