Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika marniki.

marnika

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

No Leszku- też mi się podoba ten strop. Nawet 2 razy musiałam na niego wejść, a kurczę bałam się jak szlag.... Przyjechałam wykosić trawę, a były upały i mąż mi dzwoni z pracy, żeby jak młodsza zaśnie żeby wejść i podlać go.... Ale dałam radę!

naLeśnik- nie będziemy dawać żadnego wkładu do komina dymowego. Dzięki za gratki z okazji wylania stropu.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,

te całkiem błahe i te ważne,

te dostojne i te ciut niepoważne,

niech się spełnią.

daggulka

http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg

• 1 month później...
  • 1 month później...

[wpis przeniesiony z dziennika budowy]

Witaj,

Jestem na etapie wybierania parapetów. Czy mogę prosić o zdjęcie zbliżenia zakończenia parapetu i info czy jest to półwałek czy ćwierćwałek?

Bardzo ładny kolor tych parapetów. :wink: Czy to jest naturalny kolor, z czego są wykonane i jakiej grubości? Kto je wykonał?

Pzdr.

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107218.htm

[wpis przeniesiony z dziennika budowy]

Witaj,

Jestem na etapie wybierania parapetów. Czy mogę prosić o zdjęcie zbliżenia zakończenia parapetu i info czy jest to półwałek czy ćwierćwałek?

Bardzo ładny kolor tych parapetów. :wink: Czy to jest naturalny kolor, z czego są wykonane i jakiej grubości? Kto je wykonał?

Pzdr.

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik107218.htm

Przepraszam za wpis w niewłaściwym miejscu. :oops:

• 2 months później...

Marniko, dopiero wczoraj natknęłam się na Twój dziennik:) i z pewnością nadal będę obserwować!

Jaką powierzchnię użytkową na Wasz domek? Bo z tego co widzę, będziemy budować podobny, tylko garaż nie w bryle budynku. Mamy podobnie jak Wy, na poddaszu cztery pokoje, dwa dla naszych dwóch córek i trochę się obawiamy, czy nie będą one dla nich za małe (oczywiście za jakiś czas). Jakie macie rozmiary tych pokojów dla dzieci? Jak to "w praktyce" wygląda? Małe? Wystarczające;)?

Pozdrawiam forumowiczkę z forum rybnickiego.

PS. Twój mąż naprawdę zdolny jest:)