papuch 15.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witaj, ja też dopiero teraz poczytałam sobie o twoim budowaniu- a przecież nie piszesz od wczoraj! Widzę że masz drzwi Gerdy- jak się sprawdzają? Też myślałam o Weronie ale chyba zdecyduję się na Barcelonę z witrażykiem tylko GWX20. Jak chodzą? Nie są ciężkie?pozdrawiampap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 18.06.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) agucha77- witam, cieszę się, ze mnie odwiedziłaś. Nasz dom ma 137m2 pow.użytkowej. Pow użytkowa podłóg to 193 m2. Pokoje dziecięce mają 14,34m2 i 14,73m2 czyli prawie po 15 m2. Te pokoje nie są wcale małe, myślę, ze to wystarczy- (nasza sypialnia też nie jest duża:18 m2). Ważne, żeby do pokoju dzieci weszło łóżko, jakaś szafa na ubrania, biurko, regał na zabawki, oraz regał na artykuły szkolne( książki, zeszyty itp). Teraz mamy mieszkanie 46 m2 i też się mieścimy -w 2 pokojach, więc tam będą miały luksus w porównaniu z tym, co mamy teraz. W jakiej dzielnicy Rybnika budujecie? Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania mojego dziennika Edytowane 18 Czerwca 2010 przez marnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 18.06.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 papuch - witam także! Co do drzwi gerda - czy ja wiem, czy one są cieżkie? Chyba nie aż tak, skoro mąż jak je zakładał to nikogo nie miał do pomocy- sam je przeniósł i założył na ościeżnicę. Co do eksploatacji tych drzwi to ładnie się zamykają- jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 20.06.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Rzeczywiście pokoje nie są małe - twierdziłam tak tylko na podstawie rysunku, wymiarów nie było. U nas niestety mniejsze, dziewczynek o prawie połowę, ale mimo to myślimy, że się pomieszczą. My teraz też mieścimy się w dwóch pokojach na 42 m2:D. Budujemy na Zamysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 22.06.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hej Gratuluję postępów w budowaniu Chciałabym mieć już tyle !!! Powiedz z czego macie te parapety wewnętrzne? Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 28.06.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przepraszam Sylwio, ze dopiero dziś odpowiadam. Brak czasu. Parapety mamy MDF 3cm grubości, ćwierćwałek, kolor orzech. One są powlekane jakąś okleiną drewnopodobną. Znalazłam podobne parapety na takiej stronie:http://www.kajex.pl/parapety.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 29.06.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Hej Ja właśnie też je widziałam i mi się spodobały bo wyglądają jak prawdziwe drewno ale znowu mi odradzali, że mogą się wypaczać pod wpływem wilgoci itd...ale ładne są i nawet w jednym sklepie mi powiedzieli, że nie ma w kolorze orzecha, .......... no ciekawe Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 30.06.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jedź do firmy KOL-DAR :http://www.kol-dar.pl/index.html http://www.kol-dar.pl/parapety.htmlJa tam kupowałam i był orzech. W większości na parapet zawsze grzeje ciepło od kaloryfera- to go ogrzewa, a ta wilgoć to z dworu ma naciągać? też wymyślają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 01.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jedź do firmy KOL-DAR :http://www.kol-dar.pl/index.html http://www.kol-dar.pl/parapety.html Ja tam kupowałam i był orzech. W większości na parapet zawsze grzeje ciepło od kaloryfera- to go ogrzewa, a ta wilgoć to z dworu ma naciągać? też wymyślają. haha no zobaczę jeszcze co z tym parapetem ale chyba się na taki skuszę, bo ja właściwie tylko jeden potrzebuję do środka...w kuchni będą z bladem kuchennym połączone a w innych pomieszczeniach będą kafelki bo to łazienki, pralnie, garaż itd. A o tą wilgoć to chyba im chodziło jak masz kwiatka i przelejesz doniczkę albo np. myjesz okno i Ci się z wiaderka wyleje dlatego to się może wypaczać tak mi to tłumaczyli jak chcieli przekonać do plastikowych. Fakt plastikowe są może praktyczniejsze ale mniej fajne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 19.07.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam! Przeglądałam dziennik także się wpisuję. Bardzo fajnie u Was.. Gratuluję postępów i czekam na dalsze relacje Czy schody zamontujecie sami? Czy może macie jakiegoś fachowca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 20.07.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam w moich salonach, ale na razie jeszcze na betonach . Niedługo. Co do schodów to montaż i robota będzie gratis. Wykonawca Stolarz = mój brat. Schody nas dużo nie kosztowały- tylko materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 20.07.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A podłoga zapowiada się piękna zazdroszczę umiejętności brata. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ta nasza Stanica ..... pięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 11.08.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziękuję Leszku- widać postępy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 13.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Bardzo ładne kolory na ścianach.. bardzo w moim guście Już nie mogę się doczekać malowania naszego poddasza... Pewnie zgapię coś od Was Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 12.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witam:welcome: Porozglądałam się tam u Was i powiem, że PIĘKNY DOMEK WYBUDOWALIŚCIE!!! GRATYLACJE!!! Czekam na dalszy ciąg... Jestem ciekawa kiedy przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 12.10.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Oczwiście miałam napisać GRATULACJE:P( a nie gratylacje,hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 13.10.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam, dziekuję za odwiedzimy. Mieszkamy już od 11 września, ale nie mam dostępu do netu. Klikam ze szkoły córki, ale 19 października mają nas podłączyć .... Będą fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 14.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 SUUUUUUUPER!!!!! Ż:wave:e już mieszkacie!!!! GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 16.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam!!!! Gratuluję przeprowadzki!!!! Bardzo ładnie u Was... Zgadnijcie w czym się zakochałam... W schodach!!!! Też chcę takie Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts