Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika marniki.

marnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

agucha77- witam, cieszę się, ze mnie odwiedziłaś.

Nasz dom ma 137m2 pow.użytkowej.

Pow użytkowa podłóg to 193 m2.

Pokoje dziecięce mają 14,34m2 i 14,73m2 czyli prawie po 15 m2. Te pokoje nie są wcale małe, myślę, ze to wystarczy- (nasza sypialnia też nie jest duża:18 m2). Ważne, żeby do pokoju dzieci weszło łóżko, jakaś szafa na ubrania, biurko, regał na zabawki, oraz regał na artykuły szkolne( książki, zeszyty itp). Teraz mamy mieszkanie 46 m2 i też się mieścimy -w 2 pokojach, więc tam będą miały luksus w porównaniu z tym, co mamy teraz. W jakiej dzielnicy Rybnika budujecie? Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania mojego dziennika :-)

Edytowane przez marnika

Hej :)

Ja właśnie też je widziałam i mi się spodobały bo wyglądają jak prawdziwe drewno ale znowu mi odradzali, że mogą się wypaczać pod wpływem wilgoci itd...ale ładne są :) i nawet w jednym sklepie mi powiedzieli, że nie ma w kolorze orzecha, .......... no ciekawe :)

Pozdrawiam

Sylwia

Jedź do firmy KOL-DAR :http://www.kol-dar.pl/index.html

http://www.kol-dar.pl/parapety.html

Ja tam kupowałam i był orzech. W większości na parapet zawsze grzeje ciepło od kaloryfera- to go ogrzewa, a ta wilgoć to z dworu ma naciągać? też wymyślają.

haha no zobaczę jeszcze co z tym parapetem ale chyba się na taki skuszę, bo ja właściwie tylko jeden potrzebuję do środka...w kuchni będą z bladem kuchennym połączone a w innych pomieszczeniach będą kafelki bo to łazienki, pralnie, garaż itd.

A o tą wilgoć to chyba im chodziło jak masz kwiatka i przelejesz doniczkę albo np. myjesz okno i Ci się z wiaderka wyleje dlatego to się może wypaczać tak mi to tłumaczyli jak chcieli przekonać do plastikowych. Fakt plastikowe są może praktyczniejsze ale mniej fajne :)

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...