Merka_23 29.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 bardzo prosze o jakieś sprawdzone namiary na firme która robi balustrady balkonowe i na klatke schodową - warszawa i okolice Z góry bardzoi dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG22 29.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Balustrady tylko jakie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 29.04.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 moga byc i metalowe i drewniane - nie wiem na co sie jeszcze zdecyduje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 bardzo prosze o jakieś sprawdzone namiary na firme która robi balustrady balkonowe i na klatke schodową - warszawa i okolice Z góry bardzoi dziękuje Robiłam kiedyś kraty do okien w Wawrze, bodajże przy ul. Błękitnej. Moje kraty były dość proste, ale widziałam inne jego roboty, np. piekne ozdobne balustrady (gięta z ozdobami itp.). Pan jest solidny, mogę go z czystym sumieniem polecić. Ceny (wtedy) mial bardzo rozsądne. Jak chcesz to moge namiar podac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 29.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to bardzo proszę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 30.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. Ja też bardzo proszę.... i z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.05.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. Ja też bardzo proszę.... i z góry dziekuję Poszło na P.W. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 03.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Wtrącę się do wątku i podam wam poglądowego linka z galerią różnych balustrad wykonaną przez jedną z bydgoskich firm http://www.rafmar.com.pl/index.php?Type=Nav&Con=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 moga byc i metalowe i drewniane - nie wiem na co sie jeszcze zdecyduje .... lub aluminiowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman5511 04.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. Ja też bardzo proszę.... i z góry dziekuję Witam. Zajmujemy sie produkcja balustrad kutych. Zapraszam na nasze aukcje na allegro.Zainteresowanym podam meila lub nazwe uzytkownika aby je bez problemu odnalezc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 07.05.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. Ja też bardzo proszę.... i z góry dziekuję Poszło na P.W. Pozdrawiam z wlk dzięki, dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.05.2008 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. I ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 to bardzo proszę na [email protected] OK, podeslę wieczorem z domu, bo przy sobie nie mam. I ja poproszę Witam ja też bardzo poproszę i z góry serdecznie dziękuję. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts