DŻABBA 18.03.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Chciałbym dowiedzieć się o realnych kosztach budowy domku system gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Temat na rozprawę doktorską. Nikt Ci nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi. "Posiedź" tu z nami trochę to może sam sobie odpowiesz na swoje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 18.03.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Tych rozpraw może być więcej, bo to zależy od technologii, każda to doktorat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziadek86 12.11.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam wszystkich Czy ktoś z Was budował(je) dom FENIKS pracowni DOMUSchętnie wysłuchm wszelkich inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jus 16.11.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 tez mam taki projekt! budowa rusza dopiero na wiosne wiec tez potrzebuje informacji. ale fajnie ze ktos tez ma taki projekt.Jus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziadek86 20.11.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Dzięki za odpowiedz ja budowę rozpocznę na jesień 2004.Jeśli masz jakieś wstępne wyliczenia kosztów to jeśli można to będe wdzięczny . Ja buduję w Świdrze pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwib 21.11.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Na stronie Domusa nie ma projektu FENIKS, dajcie więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jus 22.11.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Do Dziadek86: wyliczen niestety nie mam zadnych.zastanawiamy sie czy nie kupic kosztorysu.... do cwib;faktycznie nie ma informacji na stronie, ale Domus zamieszcza swoje projkety w gazecie Własny Dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 22.11.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 http://www.wlasny-dom.pl/materialy/3_2003/feniks.swfTo link o informacjach nt feniksa. Też mam ten projekt (kosztorys też).Zaczynamy na początku przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 22.11.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Wg kosztorysu koszt pod klucz (bez instalacji) 310.000.Mam nadzieję, że uda się znacznie taniej.W moim projekcie sporo zmian (znajomy architekt za friko) - info www w stopce lub http://www.feniks.arcan.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dzięki za odpowiedzi suma 310tys. według moich wyliczeń jest mocno przesadzona. Byłbym wdzięczny za informacje na temat wydatków jak już rozpoczniesz budowę bardzo mnie to interesuje a może rozpoczniemy razem to ja ci podam w celu porównania. Propomuję to na prywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziadek86 24.11.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dzięki za odpowiedzi suma 310tys. według moich wyliczeń jest mocno przesadzona. Byłbym wdzięczny za informacje na temat wydatków jak już rozpoczniesz budowę bardzo mnie to interesuje a może rozpoczniemy razem to ja ci podam w celu porównania. Propomuję to na prywa. Sory zapomniałem o niku , oczywiście na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jus 24.11.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 no to teraz te 310 tys.mnie przerazilo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jus 24.11.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 poniewaz tez cierpie na brak informacji na temat Feniksa tez podaje swoj adres: [email protected] . pozdrawiam fajny ten pokoj nad garazem super pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 24.11.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Gdyby ten dom miał kosztować 310 tys to bym sie wogóle nie porywał. Myslę, że zmieszczę się w 200 tys. Jak będę miał chwilę to zrobię porównianie kosztorysu w rzeczywistoscią. pzdrd - Marek ps gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jus 24.11.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 no to teraz mnie podniosles na duchu:).dzieki.kompletny laik jestem, jak bedziesz mial jakies porownania bardzo prosze o podzielenie sie z nimi. powiedz czy warto kupic ten kosztorys ? teraz ciekawosc mnie zrzera czemu wycenili az na 310 tys.zobaczymy w rzeczywistosci.budowa na wisone,dolny slask.chojnow kolo legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 25.11.2003 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 dziadek86 i jusWysłałem na priva moje wyliczenia nt dachu. Kosztorys przydaje mi się do swoich wyliczeń - mam juz policzone ile czego potrzeba, tylko tworzę arkusz i podstawiam swoje ceny. Mi sie przydaje. Kosztorys kupiłem na spółkę ze znajomym, który buduje się koło nas.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jus 25.11.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Do Marek:dzieki wielkie Aha, czy ktoś ma Feniksa ale odbicie lustrzane? Potrzebuję pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziadek86 27.11.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Gdyby ten dom miał kosztować 310 tys to bym sie wogóle nie porywał. Myslę, że zmieszczę się w 200 tys. Jak będę miał chwilę to zrobię porównianie kosztorysu w rzeczywistoscią. pzdrd - Marek ps gdzie budujecie? Mark0 Jak będziesz miał porównanie kosztorysu to bardzo chętnie bym na niego zerknął jak można oczywiście , może podam adres [email protected] Jestem trochę przesadny w tych pytaniach ale wolę dmuchac na zimne .Dzięki z góry Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dziadek 86 27.01.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Chalo chalo czy juz wszyscy budowniczowie FENIKSA "wymarli" jeśli nie to prozę o jakikolwiek kontakt bo jestem przerażony tą ciczą wokół FENKISA. Jeśli posiadał by ktoś jakies wylliczenia to byłbym wdzięczny (mam mało kasy i boję sie że wymięknę )z góry wielkie dzięki .Na wszelki wypadek przypomnę adres [email protected] Jak ktoś kiedyś napisał FENKSOWICZE ŁĄCZMY SIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts