mario_pa 05.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 witam wszystkich,planujemy budowe domu kupilismy projekt w biurze "DOMUS" pod "tytułem" FENIKS" z pojedyńczym garażem,wykonywac będziemy go sami bo jesteśmy "budowlańcami"jesteśmy na etapie adaptacji projektu mamy nadzieje zaczac w maju i w tym roku zakończyc stanem surowym zamknietym.Prosimy o kontakt tych którzy mają doswiadczenia z tym projektem,pozdrawiamy Ania i Darek Jeszcze wrzucę link: http://www.dobredomy.pl/?id_project=28 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 05.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 dziekuje za ten adres mario bo ja zapomniałem,mój skype user to handwerker67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 13.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam, szybkie pytanie: Jaką macie macie grubość wylaną na stropie nad parterem. W projekcie (wełna, wylewka, podłoga) jest 9 cm.Jaką zrobiliście wysokość poddasza? Pozdrawiam,Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 14.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam, szybkie pytanie: Jaką macie macie grubość wylaną na stropie nad parterem. W projekcie (wełna, wylewka, podłoga) jest 9 cm. Jaką zrobiliście wysokość poddasza? Wylewka, jak w projekcie (tylko styropian a nie wełna), wysokość poddasza to 2,55 (mogło być wyżej, ale niestety ścianki działowe były tak wymurowane i już nie zmieniałem) pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 25.02.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witajcie!Mamy pytako. Jak wygląda u was sprawa schodów wewnętrznych? Czy są to schody zabiegowe czy z podestem? A może macie jakieś stosowne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 25.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Schody: 9 prosto + 3 zabiegowe + półspocznik + 4 prostoNie mam jeszcze zrobionego porządku na stronce ale wrzucam jedyną fotkę, gdzie cokolwiek widać: http://www.feniks.arcan.com.pl/zdjecia/schody%20surowe.jpg pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 26.02.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 wita was darek i ania.mamy zamiar zaczac budowe domu według projektu "feniks" z pracowni "domus"prosimy o uwagi,moze ktos juz budował taki dom zamieszczam wspomniany projekt pozdrawiam darek http://www.dobredomy.pl/?id_project=28&infopage=1&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 26.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Trochę wcześniej Sylwina_a pytała się o ten projekt. Tak więc jest ktoś kto jest nim zainteresowany. Nie jest źle. Dom funkcjonalnie fajny. Myślę, że ta powierzchnia użytkowa jest dobrze wykorzystana. Przyznam się, że trochę nie podoba mi się wizualnie ale to już kwestia gustu. Podsumowując. Dom dla 4 osobowej rodziny w pełni wystarczający (nie wiem jak jest u was). Myślę również,że ten dom ma duży plus ponieważ nie będzie taki drogi w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 27.02.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dzięki Marku za odpowiedź i zdjęcie! U nas na pewno będą schody drewniane, poza tym półspocznik u Ciebie jest konieczny, bo masz pokój nad garażem i z tego co widzę to tam jest własnie wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 27.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zgadza się, nad garażem mamy sypialnie z łazienką (super sprawa ), schody zabiegowe traktowałem jako zło konieczne, bo wejscie jest w ok 2/3 schodów i musiałem się zmieścić, o wiele wygodniejsze są schody ze spocznikiem, ale pewnie znajdziesz wątki tylko na ten temat pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 28.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witajcie! Mamy pytako. Jak wygląda u was sprawa schodów wewnętrznych? Czy są to schody zabiegowe czy z podestem? A może macie jakieś stosowne zdjęcia? u mnie na zdjęciach widać 4 stopnie zabiegowe, reszta prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loppez 01.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jestem zauroczona tym projektem, to jest to czego szukałam, oczywiście z niewielkimi zmianami fajnie ogląda się Wasze cudeńka pozdrawiam wszystkich Fenikso-manów (i mańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loppez 01.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 polecm ten linkhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17775&postdays=0&postorder=asc&start=0duuuuużo ciekawych pomysłów ludzi, którzy już budowali lub są w trakciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loppez 01.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jeżeli nadal interesuj Was budowa Feniksa, to polecam linkhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17775&postdays=0&postorder=asc&start=0pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loppez 01.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 duuuużo ciekawych iadomości można znaleźć klikając na poniższy link http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17775&postdays=0&postorder=asc&start=0 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 02.03.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witajcie bardzo sie ciesze ze tylu ludzi buduje lub juz zbudowało "feniksa".my z zona kupilismy ten projekt juz w zeszłym roku i obecnie cały czas walczymy jeszcze z "papierami"projekt jest u architekta który juz drugi miesiac robi adaptacje.mamy nadzieje ze gdzies koło lata zaczniemy cos budowac i na zime beda stały mury przykryte dachem.jestesmy budowlancami wiec budowac bedziemy sami,bardzo podobały nam sie zdjecia z waszych budów dziekujemy,darek i ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 02.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 hej to jeszcze raz ania i darek czy ktos z was którzy juz w feniksowo mieszkacie lub budujecie robił drewniany strop nad parterem? my taki mamy zamiar zrobic prosimy o wasze zdanie na ten temat, oprócz tego mamy pytanie na temat sciany frontowej otóz zrezygnowalismy z "wnęki" przy wejsciu na rzecz katów prostych w kuchni i duzo wiekszego "wiatrołapu" pozdrawiamy ania i darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 03.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej! U nas wnęka jest, ale zrezygnowaliśmy ze spiżarni i stała sie ona cześcią wiatrołapu, mamy po prostu fajną wnękę na jakies podręczne wieszaki bądź szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 03.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pozdrawiam was, uporaliśmy się z technicznymi kłopotami i możemy pokazać wam pierwsze zdjęcie naszej działki, na której stanie nasz Feniks. Ania i Darek url=http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=48870&grupa=0&kat=2&nxt=0/]nasz feniks[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 03.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 nasz feniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts