Przem 11.09.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Może ktoś miał taki problem ,jak otynkować strop ,który był zabezpieczony folią i po zdjęciu szalunku i folii jego powierzchnia zrobiła się szkliwiona , a przy tym jest mały uskok i warstwa tynku w tym miejscu będzie grubsza. Co zrobić aby wszystko nie spadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 11.09.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 najlepiej zrobić płytę gips - karton, chyba, że chcesz drapać beton dla lepszej przyczepności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przem 11.09.2003 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Akurat pasuje mi tynk ,a nie płyta gipsowa w tym miejscu. A tak w ogóle to czy można nadkładać gipsem ,a później rzucać tynk , czy można mieszać gips z piaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 11.09.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 to chyba nie jest dobry pomysł, ale jak się nie boisz, że ci sufit się zwali na głowę...... to już chyba ci to drapanie zostało. może boazeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 12.09.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Witam. No nie rozśmieszajcie...Standardowo - "obrzutka" i tynk, będzie trzymać, że nie oderwiesz... Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Ja bym jednak przed obrzutką trochę "pogroszkował" ten beton młotkiem (najłatwiej takim wiertarko-młotkiem pneumatycznym), tak przynajmniej nakazał mi zrobić znajomy murarz u mnie w domu, mimo że jego zdaniem mam obrzutkę cholernie mocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 12.09.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Ten gość to byłem ja, coś mnie wylogowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 12.09.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 tynk gipsowy jest tynkiem cienkowarstwowym, więc nie należy nim równać podłoża, bo się pojawią rysy skurczowe. najlepszy będzie cem. - wap. 2 centy możesz dać spokojnie, ale na chropowate podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Tynkarz stwierdził,że wyrówna gipsem budowlanym , a na to zrobi obrzutkę aby lepiej trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts