stokrotka 2 16.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 i tak oto zdecydowałam się na działkę w pierwszych dniach grudnia tamtego roku, podpisaliśmy umowę z właścicielem,i do teraz trwało oczekiwanie najpierw na WZ a teraz na podział, właściwie to czekam tyyle miesięcy żeby ją w ogóle KUPIć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskiereczka78 07.06.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Hej a u mnie nadal nic przyszło pismo z SKO juz myślałem ze odpowiedz a oni piszą, że w związku z małą obsadą pracowników nie zdąża w terminie rozpatrzyć i podaja koniec lipca jako termin. Tak wieć dalej czekamy a tak chcieliśmy w tym roku rozpocząć budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskiereczka78 13.10.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 JEST JEST! Unieważnili postanowienie w całości i skierowali do ponownego rozpatrzenia, czekamy na nowo jak to teraz sie potoczy. MAm nadzieję,że w końcu pójdzie po naszej myśli bo z planami budowy stoimy już tak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts