nastka79 29.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Co z tym fantem zrobić? Zgłosiłam szkodę i dziś dowiedziałam się, że za moje przewrócone przez wiatr 2 kominy (w tym 1 Schiedel spalinowo wentylacyjny) ubezpieczyciel wypłaci mi śmieszną kwotę 1200 zł. Tyle to ja za robociznę samą zapłaciłam. Jak to dalej ugryźć? Pisać odwołanie? Ubezpieczyciel przez telefon powiedział, że po przedstawieniu faktur otrzymam zwrot, ale za robociznę nie mam faktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 30.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja tak miałam, tzn. naprawiłam i pokazałam ubezpieczycielowi fakture i wypłacili mi cała wartość brutto. Oczywiscie wartość nie odbiegała od ceny rynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts