Tadzik07 06.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jestem wlaśnie po wykonanej podbitce,w dwoch niezaleznych zrodlach otrzymalem informacje zeby 10% podbitki dawalo wentylacje, wiec u mnie co 10 pasek jest wentylacyjny- podbitka PCV Orobel Czy możesz podać gdzie kupiłeś podbitkę OROBEL? Najlepiej telefon do hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 06.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jestem wlaśnie po wykonanej podbitce,w dwoch niezaleznych zrodlach otrzymalem informacje zeby 10% podbitki dawalo wentylacje, wiec u mnie co 10 pasek jest wentylacyjny- podbitka PCV Orobel Czy możesz podać gdzie kupiłeś podbitkę OROBEL? Najlepiej telefon do hurtowni. Przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 http://www.podbitki.pl/produkty.html Mam w kolorze grafitowym, super pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niki77 21.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A ile Cie wyszedł 1mk tej podbitki? Jaki kolor wybrałeś. Jak po tych kliku latach zachowuje się podbitka, wyblakła? widać jakies braki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek88 08.10.2018 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Mam także pytanie w temacie wentylacji okapu ale sytuacja u mnie nieco odmienna: poddasze nieużytkowe, dach bez ocieplenia (ocieplenie ukladane na stropie). Na murlatach miedzy krokwiami ukladany w miarę szczelnie styropian. Podbitka z plyt gipskarton do stosowania na zewnatrz. Czy dawac w tym przypadku wentylację? Jesli tak jaką powierznie? Dodma ze dach kopertowy, mocno polamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts