juju 14.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja rowniez poprosze wzor umowy:D moj email: [email protected]dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marniu79 18.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam ja też poproszę taka umowę , [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 19.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Coś mi się zdaje, że się nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pedro872 20.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 I ja też poproszę umowę jeśli można. [email protected] Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PajTom 21.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witam wszystkich poproszę wzór umowy moj adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek2009 22.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ja też poposzę wzór umowy: [email protected]z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudson87 22.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam Ja też poproszę. [email protected] Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale się interes rozkręcił - musiałam dodrukować, bo zbrakło na stanie Hmmm.. Ja mam w planie zaproponować sąsiadowi postawienie płotu wspólnym kosztem. Jeśli nie będzie zainteresowany - chcę cofnąć się z ogrodzeniem - działkę mam dużą, 20 cm mnie nie zbawi a sąsiada szlag trafi, że nie będzie miał ogrodzenia za free.. No nie wiem - ja bym się ucieszyła i tak że mam ogrodzenie za free i w dodatku działkę większą o 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 07.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Widzę że mnóstwo osób jest zainteresowanych wzorem umowy o ogrodzenie. Otóż nie ma konkretnego, z góry ustalonego wzoru tego dokumentu. Ostatnio dostałem ciekawy przykład takiej umowy - wszyscy zainteresowani mogą go pobrać => http://ponadczas.w.interia.pl/ogrodzenie.pdf; umowa "waży" około 100KB i proszę za nią podziękować osobie o profilu mirek2009 Gdyby ktoś miał inne przykłady, chętnie wrzucę je do sieci - unikniemy zbędnej "mejlozy" i pomożemy osobom potrzebującym o(d)grodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 07.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale się interes rozkręcił - musiałam dodrukować, bo zbrakło na stanie Hmmm.. Ja mam w planie zaproponować sąsiadowi postawienie płotu wspólnym kosztem. Jeśli nie będzie zainteresowany - chcę cofnąć się z ogrodzeniem - działkę mam dużą, 20 cm mnie nie zbawi a sąsiada szlag trafi, że nie będzie miał ogrodzenia za free.. No nie wiem - ja bym się ucieszyła i tak że mam ogrodzenie za free i w dodatku działkę większą o 20 cm Chyba się nie rozumiemy - sąsiad przecież nie mógłby połączyć się z moim ogrodzeniem - 20-40 cm miałby dziurę w "swoim ogrodzeniu" a ja nie pozwoliłabym tego zastawić bo to przecież moja ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa111 08.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja również poproszę umowę [email protected] z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_wi 15.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeśli można to też bym prosił o przesłanie umowy na [email protected]Z góry dziękuję!i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia135 21.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 czy ja też mogłabym prosić o przesłanie takiej umowy?? właśnie zabieramy się za budowę ogrodzenia i przyznam że tak owa umowa bardzo by sie nam przydała moj adres [email protected]z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydulatko 18.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Czy ja rowniez mogla bym grzecznie poprosic o taka umowe [email protected] ,gdyz wlasnie zamierzam przystapic do ogrodzenia swojej dzialki. Bardzo dziekuje z gory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja mam całe ogrodzenie na swojej działce z 4 stron, zanim u tych sąsiadów bym doczekała decyzji to nigdy bym się nie ogrodziła. Koszty ogromne ale problemów nie będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniuszka 20.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam wszystkich, jestem tutaj "nowa" wiec prosze o wybaczenie jesli popelnie jakas gafe.Na poczatku bardzo bym chciala prosic o przeslanie mi,jesli to mozliwe,umowy dla sasiada w sprawie postawienia ogrodzenia/siatka/ Chce w skrocie przedstawic swoja sprawe-moze ktos bedzie wiedzial jak dzialac.Mam z jednej str sasiadke,ktora posiada"wielkie plecy" i wszedzie ma swoich ludzi.Wiec,sami rozumiecie ze jest ciezko.Proponowalam jej kiedys abysmy wspolnie postawili ogrodzenie-siatke-stwierdzila ze nie ma forsy/bez komentarza/Zaznacze ze jest wlascicielka sasiadujacego obok mojej dzialki terenu,ale mieszka w innym miescie,wiec jej to nie jest w sumie do szczescia potrzebne.Postanowilam,wiec ze postawie tylko polowe plotu-50m/bo na wiecej mnie nie stac/Ona twierdzi ze bez jej zgody moge to zrobic,ale musze zachowac 40cm od granicy.Dlaczego? Uwazalam,ze na swoim to moge stawiac,czyli np 5cm od granicy.Gdzie znajde jakis przepis,paragraf,ktory to normuje?Bede wdzieczna rowniez za umowe-na wszelki wypadek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Do partycypowania w kosztach nie zmusisz. A stawiasz 1 (jeden ) centymetr od granicy i może Ci.... (se wpisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.10.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Do partycypowania w kosztach nie zmusisz. A stawiasz 1 (jeden ) centymetr od granicy i może Ci.... (se wpisz ) dobrze gada ja mam przy samej granicy ale cała podmurówka jest po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No to ja mam normalnych sąsiadów. A grodziłem od pięciu Im wisiało, więc nawet nie wołałem kasy. Ale i zero uwag. A przy naciąganiu siatki owszem, zgodnie pomogli. Podmurówka po połowie, siatka po granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniuszka 20.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dziekuje Wam bardzo za odpowiedz,czyli wnioskujac z tego co piszecie,moge od granicy postawic swoje ogrodzenie,nawet jesli to bedzie 5cm.To skad ona strzelila tymi 40cm?jest jakis taki przepis?nakaz?baby/czyt.sasiadki/ mam dosyc,sknera,ale nie chce miec jej na karku za pare lat,albo co gorsza-zeby mi kazala przsunac plot.Ostatnio jak posadzilam tujki-1metr od granicy,to dzisiaj juz mialam facetow z geodezji-bo baba/czyt sasiadka/twierdzila ze tujki sa na jej dzialce a ja przesunelam slupki graniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts